Fericită te poate face doar bărbatul potrivit. Nefericită te pot face toţi.

                                     Fericită te poate face doar bărbatul potrivit. Nefericită te pot face toţi.

                                     De aceea spun mereu că marea iubire a vieţii tale va fi şi ultima. Dacă nu ar fi ultima, înseamnă că s-ar sfârşi cândva, iar dacă s-ar sfârşi, bărbatul cu al cărui suflet ai împărţit-o te-ar face să suferi…

                                     Nefericită te pot face toţi. Pentru nefericire nu ai nevoie de mare lucru. Doar de cuvinte goale. De priviri absente. De nepăsare şi dezinteres. E ceva ce nu îţi poate oferi oricare bărbat? Nu cred…

                                     Fericită te poate face doar bărbatul potrivit. Acela care îţi poate face sufletul să vibreze pe acordurile adevăratei iubiri. Acela care nu îţi vorbeşte doar de dragul de a umple liniştea din jur, ci o face pentru a-ţi  aduce liniştea în suflet. Fericită te poate face bărbatul care te ajută să te redescoperi aşa cum nu ai crezut vreodată că poţi fi… Numai acela.

                                     Restul, cei pe care i-ai cunoscut înaintea lui, au transformat iubirea în război şi liniştea acesteia în zgomote asurzitoare de întrebări fără răspuns.

                                     Ştii… Diferenţa dintre un bărbat şi bărbatul tău este că primul îţi oferă greutăţi, iar celălalt ţi le alungă. Primul nu vede mereu că eşti frumoasă, dar bărbatul tău te face să fii frumoasă mereu. Mereu pentru el. Pentru restul nici nu contează atât timp cât el ştie că ,,restul” lumii te poate răni.

                                     Fericită te poate face doar bărbatul potrivit. Nefericită te pot face toţi. Iar bărbatul potrivit vine ca un pansament pentru rănile sufletului. E cel care poate înţelege şi vrea să asculte. E cel care care mai întâi te ajută să redevii puternică şi abia apoi îţi arată că şi el e slab şi că are nevoie de tine. Ceilalţi nu vor să asculte şi nu vor să înţeleagă. Ceilalţi nu vor vindeca nimic pentru că vor fi prea ocupaţi să rănească. Fericită te poate face doar bărbatul potrivit ! Dacă nu te face fericită, înseamnă că nu este bărtatul potrivit !

Foto: We Heart It

large (1)

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply