Fericirea nu trebuie să ţi-o laşi la nimeni pentru că dacă acela va pleca, vei rămâne fără nimic. Fericirea trebuie să o păstrezi în suflet şi să îţi aminteşti că poţi fi fericită, foarte fericită şi de una singură.

                                            Fericirea nu trebuie să ţi-o laşi la nimeni pentru că dacă acela va pleca, vei rămâne fără nimic. Fericirea trebuie să o păstrezi în suflet şi să îţi aminteşti că poţi fi fericită, foarte fericită şi de una singură.

                                            Te-ai gândit de foarte multe ori că el a plecat şi ţi-a luat fericirea, dar te-ai gândit vreodată că de fapt nu ţi-a luat nimic, ci doar ţi-a lăsat ceva?

                                            Ţi-a lăsat o dezamăgire pe care o vei uita, o vei lăsa să devină doar o amintire amăruie şi la fel va deveni şi el, dar ai nevoie şi de răbdare, deşi răbdarea doare.

                                            Ţi-a lăsat în suflet un dor care va trece sau peste care vei trece tu, pur şi simplu, îl vei călca în picioare sătulă fiind să îl tot jeleşti şi vei merge mai departe lăsându-l în urmă, înghiţit de trecut.

                                            Şi ţi-a mai lăsat amintirea lui, o amintire care pe care o vei păstra aşa cum e, cu bune şi rele, fără să te mai deranjeze, vei vedea. Dar nu ţi-a luat fericirea. Ea e încă în sufletul tău şi aşteaptă doar să uiţi, să calci în picioare mergând mai departe şi să păstrezi ceea ce trebuie păstrat.

                                            Fericirea aşteaptă după noi, nu aşteptăm noi după fericire. Şi vei vedea că o vei regăsi în sufletul tău. Va fi înălţătoare şi te va face să te simţi atât de bine ştiind că el a fost doar o etapă din viaţa ta. Vei vedea că el a fost doar o altă lecţie de la viaţă, una dintre cele foarte multe pe care trebuie să le înveţe fiecare dintre noi.

                                            Şi încă un lucru… Bărbatul vieţii tale va avea nevoie doar de tine pentru a fi fericit, iar tu vei avea nevoie doar de el pentru a fi fericită. Nu vă veţi cere nimic unul celuilalt, dar vă veţi oferi totul. Şi nu vă veţi lăsa unul celuilalt fericirea, veţi fi fiecare dintre voi fericirea celuilalt.

                                            Dar înainte să îl întâlneşti pe el trebuie să înveţi că poţi fericită şi de una singură. Chiar foarte fericită.

Foto: We Heart It

large (25)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply