Fericirea durează al dracului de puţin numai alături de oamenii nepotriviţi. Unii te fac să te întrebi de ce n-a mers, iar alţii îţi răspund.

                                         Eu l-am cunoscut pe acela care te face să te simţi ultimul om de Pământ, singură şi părăsită, izolată şi a nimănui. Am cunoscut bărbatul acela care intră sub pielea ta, ţi se strecoară în sânge şi nu mai poţi să ţi-l scoţi din minte sau din suflet. De ce să mint? M-a făcută fericită. M-a făcut să mă simt completă şi să îmi dau seama că suntem făcuţi să ne aparţine nouă înşine, dar că nu e nimic rău în a mai aparţine şi altcuiva. 

                                         Şi cine a spus că fericirea durează al dracului de puţin n-a fost prost, a ştiu el ce spune, probabil a simţit pe propria piele sau pe sub propria piele cum tot ce ţi-a ajuns la suflet se zbate să plece şi să ia cu el o parte din tine. Dar fericirea durează puţin numai alături de oamenii nepotriviţi, alături de ceilalţi iubirea nu durează nicicât, ea doar există şi e prezentă. 

                                         Unii te fac să te întrebi de ce n-a mers, iar alţii îţi răspund. L-am cunoscut şi pe acela care te face să te simţi singurul om de pe Pământ, dar nu singură. Am cunoscut şi acel bărbat lângă care fericirea n-a avut timp sau spaţiu, ci a fost tot. 

                                         Ştii ce mă enervează pe mine la culme? Faptul că viaţa îţi scoate oameni minunaţi în cale şi mai apoi ţi-i ia fără niciun drept, fără să le fi greşit şi fără să-ţi fi greşit cu ceva. Mă enervează că suntem nevoiţi să ne consolăm cu ideea că ,,N-a fost să fie” când de fapt era totul şi era totul perfect, dar vechea prietenă, aia de care depindem toţi şi pe care am trimite-o undeva să nu se mai întoarcă doar ca să ne lase în pace, viaţa…. Ne alungă oamenii de care avem cea mai mare nevoie pentru că… Aşa vrea ea… Dar lângă aceştia fericirea durează oricum pentru… Mereu… Fericirea oferită de oameni speciali e eternă, nu se uită niciodată, chiar dacă ei nu mai sunt alături de noi.

                                         Fericirea durează al dracului de puţin numai alături de oamenii nepotriviţi. Unii te fac să te întrebi de ce n-a mers, iar alţii îţi răspund. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply