Femeile sunt atrase de putere, de asprime, de bărbăţie şi hotărâre, dar iubesc slăbiciunile, bândeţea, mângâierile, şovăiala.

                                       Femeile sunt atrase de putere, de asprime, de bărbăţie şi hotărâre, dar iubesc slăbiciunile, bândeţea, mângâierile, şovăiala. Tu ce-ai face cu o brută fără suflet lângă tine? Tu cum te-ai simţi dacă ai fi nevoit să iubeşti pentru doi, nu obosit, sleit, fără dorinţă de a continua?

                                       Ne plac bărbaţii puternici pentru că ne oferă sentimentul de siguranţă, ştii că poţi să mergi cu el pe stradă fără să-ţi fie teamă că-ţi mai face vreunul ochi dulci atunci când îl ţii pe el de mână, dar îi iubim pe aceia care împart aceleaşi slăbiciuni cu noi, aceia care înţeleg cum doare sufletul, aceia care ştiu cum ustură indiferenţa, aceia pot să-ţi facă rău, dar nu vor în ruptul capului să o facă pentru că ştiu şi ei cum doare.

                                       Suntem femei în toată puterea cuvântului şi e normal să ne dorim lângă noi bărbaţi adevăraţi, asprii şi hotărâţi pentru că uneori avem de nevoie de oameni dragi care să fie capabili să hotărască şi pentru noi atunci când nu ne înţelegem pe noi înşine, dar ce e mai frumos pentru o femeie decât un bărbat care şovăie şi e stângaci în iubire, decât un bărbat plin de slăbiciuni care le dau şi lui şi ei putere în acelaşi timp, decât mângâierile fine pe care le poate oferi el atunci când ţi-e teamă să nu primeşti pentru a mia oară palme de la viaţă.

                                       Dar cel mai mult îi iubim pe aceia care sunt şi puternici şi slabi, şi asprii şi blânzi, şi hotărâţi şi ezitanţi. Cel mai mult îi iubim pe aceia care ne oferă siguranţă, dar şi linişte pentru suflet, înţelegere. Pe aceia îi adorăm şi nu putem să ni-i scoatem din suflet, dar nici nu e nevoie, nici nu vrem şi nici nu trebuie. Femeii îi trebuie un bărbat exact ca ea, deşi poate nu realizează, adică unul extraordinar de frumos şi blajin pe interior şi nelimitat de puternic şi aspru cu tot ce are de gând viaţa cu el şi cu ea. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (286)

  1. Al ei 23rd martie 2016 at 20:46 -

   Hmm… 2 in 1? Nu e barbatul perfect? IA-L!

   Reply

  Leave a Reply