Femeile puternice iartă. Femeile şi mai puternice merg mai departe. Cele mai puternice femei te întreabă ce mai faci, îţi urează de bine şi speră să fii fericit, chiar dacă le-ai rănit cândva.

                                                 Femeile puternice iartă. Femeile şi mai puternice merg mai departe. Cele mai puternice femei te întreabă ce mai faci, îţi urează de bine şi speră să fii fericit, chiar dacă le-ai rănit cândva.

                                                 Femeile puternice iartă. Pot fi capabile să treacă peste greşeli care li s-au părut poate mereu de neiertat. Femeile puternice iubesc şi nu îşi dau voie să piardă iubirea dacă nu sunt convinse că nu sunt iubite. Femeile puternice au uneori parte de bărbaţi slabi, dar care le iubesc chiar dacă nu ştiu mereu cum să demonstreze şi astfel mai fac şi greşeli. Dar îi iartă şi bine fac, uneori.

                                                 Femeile şi mai puternice merg mai departe. Acestea au parte şi de bărbaţi care greşesc din lipsă de sentimente, nu din stângăcie în a le demonstra. Acestea trebuie să se ridice după ce au fost doborâte la pământ de ceea ce le făcea fericite şi trebuie să meargă mai departe având în suflet speranţa vie că tot ce vor de la viaţă se poate materializa sub chipul unui bărbat care să ştie ce e de făcut cu o iubire, nu să o lapede ca pe ceva de prisos. 

                                                 Cele mai puternice femei te întreabă ce mai faci, îţi urează de bine şi speră să fii fericit, chiar dacă le-ai rănit cândva. Cele mai puternice femei nu îţi poartă pică pentru cât au plâns din cauza ta, nu te condamnă pentru ce nu ai putut să ai în suflet. Poate te compătimesc. O astfel de femeie îţi va mulţumi că ai ajutat-o să plece şi că i-ai îndreptat paşii către cel care e menit să o iubească toată viaţa. Apoi îţi va spune că îşi doreşte să fii fericit, să găseşti iubirea, aşa cum a găsit-o ea şi să ai parte numai de bucurii pentru că eşti un om bun. Să n-o crezi ipocrită. Îţi va spune că eşti un om bun pentru că aşa te va vedea. Iertându-ţi părţile şi momentele rele, va rămâne cu o amintire frumoasă a ta… Asta pentru că o femeie puternică este o femeie frumoasă, sinceră, sensibilă şi este, mai ales, un om cu suflet frumos.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Faci bani pe net! Este timpul sa inveti ceva nou si de viitor! Inveti cum faci bani pe net! Aici gasesti un curs exceptionat si gratuit, de numai cateva zile, care te invata cu multe detalii cum faci bani pe net! Te-ai hotarat cu seriozitate? Atunci cere acum detalii mai multe la adresa de email: gheorghenecula@yahoo.com

 • COMMENTS (10)

  1. vaporeanu 14th noiembrie 2015 at 20:54 -

   Faci bani pe net! Este timpul sa inveti ceva nou si de viitor! Inveti cum faci bani pe net! Aici gasesti un curs exceptionat si gratuit, de numai cateva zile, care te invata cu multe detalii cum faci bani pe net! Te-ai hotarat cu seriozitate? Atunci cere acum detalii mai multe la adresa de email: gheorghenecula@yahoo.com

   Reply

  Leave a Reply