Femeile iubesc bărbaţii care le oferă sentimentul de siguranţă.

                               Femeia e fragilă, deşi poate foarte uşor să înfrunte viaţă fără să se clintească de pe drumul plin de obstacole şi de ocolişuri al acesteia, dar e fragilă, rămâne totuşi fragilă. Are sufletul de cristal şi se teme să nu fie sfărâmat în mii de bucăţele. Femeia caută ca bărbatul de lângă ea să îi ofere sentimentul se siguranţă deplină. 

                               Tu caută să o faci  să simtă în îmbrăţisările tale acea putere interioară pe care o ai şi ajut-o să realizeze că ai putea face orice numai pentru binele ei. Asta îţi doreşte, să ştie că vei fi mereu lângă ea atunci când va avea cea mai mare nevoie, dar şi atunci când te va vrea să-i fii fericire, martor al fericirii şi când va vrea să îşi împartă fericirea cu tine.

                              Atunci când toate îi sunt potrivnice, tu să îi fii alături pentru că dacă te are pe tine aproape va putea depăşi toate relele şi toate greutăţile fără să se simtă obosită la final. 

                             Cu sufletul unei femei nu te poţi comporta decât aşa cum ai face-o cu cea mai rară floare. Pentru că dacă îi faci un rău cât de mic, suferă foarte mult, în tăcere, dar se îndepărtează treptat pentru că nu doreşte să îi distrugi acea floare unică pe care a crescut-o în suflet cu foarte mare grijă.

                             Dacă nu o vei face să se simtă ocrotită, se va simţi în pericol şi tot va avea inima îndoită de întrebări şi temeri, iar în cele din urmă va alege să plece chiar dacă iubirea pe care ţi-o poartă o va răni când va pleca.

                             Deşi va putea să facă faţă cu brio oricărei provocări impuse de viaţă, ea te va vrea pe tine să îi fii alături ca să se simtă în siguranţă, ca să fie fericită şi ca să poată spune că nu se teme de nimic atât timp cât eşti tu lângă ea, înţelegi?

Foto: We Heart It

Couples-love-21461615-500-500

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply