Femeile cunosc sentimentul de siguranţă numai în braţele bărbatului iubit!

                        Cât de frumos poate fi sentimentul de siguranţă pe care ţi-l oferă sufletul bărbatului de lângă tine. E înălţător. Ştii ce îmi place cel mai mult? Când încep să îmi fac griji iar tu mă strângi tare în braţe, mă săruţi pe frunte ca pe un copil şi îmi spui că o să se relozve totul şi că va fi bine. Ai această capacitate miraculoasă de a mă desprinde de problemele de zi cu zi. Le faci să pară atât de mici încât nici nu sunt demne să fie luate în seamă. Te admir pentru asta. Te admir, te respect şi te iubesc. Noi, femeile suntem foarte norocoase atunci când întâlnim astfel de bărbaţi. Omul care oferă tot fără să ceară nimic, merită totul şi chiar mai mult de atât. Ne-am pierde capul şi minţile de la atâtea griji şi probleme dacă n-aţi fi voi să ne oferiţi vise care să ne îndepărteze pentru un timp de realitate…

Foto: We Heart It

large

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • da.e frumos cand barbatul ofera tot fara sa ceara nimic.dar tu, femeia care profiti de acest lucru,te simti,si ii oferi inapoi dragostea?…da-mi voie sa-ti raspund, de multe ori nu,pentru ca noua ,femeilor ne place sa fim rasfatate,pentru ca sintem femei,si pentru ca…puteti completa fiecare cu ce doriti.De aia,nu gasiti sotul ala de siguranta,si atunci cand il aveti,tot mai apar niste pretentii,trebuie sa fie perfect in imaginea asta de siguranta,pana la un moment dat balonul se sparge.
  Astea fiind zice,poate sinteti si voi mai intelegatoare,mai putin orgolioase,si cu ochii mai deschisi,ca atunci cand vine un barbat mai sincer si serios,si pare responsabil,ala chiar e om serios,sincer si responsabil.nu asta duce la siguranta?

 • Ba da, sinceritatea şi seriozitatea aduc sentimentul de siguranţă în iubire. La fel şi respectul, atenţia, înţelegerea. Iar despre ,,pretenţii”… În iubire trebuie să cerem exact atât cât oferim, nu mai mult. Dacă oferi eşti îndreptăţit să ceri, altfel…

 • COMMENTS (47)

  1. iulian 13th august 2015 at 13:39 -

   da.e frumos cand barbatul ofera tot fara sa ceara nimic.dar tu, femeia care profiti de acest lucru,te simti,si ii oferi inapoi dragostea?…da-mi voie sa-ti raspund, de multe ori nu,pentru ca noua ,femeilor ne place sa fim rasfatate,pentru ca sintem femei,si pentru ca…puteti completa fiecare cu ce doriti.De aia,nu gasiti sotul ala de siguranta,si atunci cand il aveti,tot mai apar niste pretentii,trebuie sa fie perfect in imaginea asta de siguranta,pana la un moment dat balonul se sparge.
   Astea fiind zice,poate sinteti si voi mai intelegatoare,mai putin orgolioase,si cu ochii mai deschisi,ca atunci cand vine un barbat mai sincer si serios,si pare responsabil,ala chiar e om serios,sincer si responsabil.nu asta duce la siguranta?

   Reply
   • Dama De Trefla 14th august 2015 at 19:38

    Ba da, sinceritatea şi seriozitatea aduc sentimentul de siguranţă în iubire. La fel şi respectul, atenţia, înţelegerea. Iar despre ,,pretenţii”… În iubire trebuie să cerem exact atât cât oferim, nu mai mult. Dacă oferi eşti îndreptăţit să ceri, altfel…

    Reply

  Leave a Reply