Femeile care spun la finalul tuturor reproşurilor ,,Şi cu toate asta l-am iubit” au cele mai frumoase suflete.

                                         Femeile care spun la finalul tuturor reproşurilor ,,Şi cu toate asta l-am iubit” au cele mai frumoase suflete. Şi ştii de ce? Pentru că e al dracului de greu să mai ai puterea să recunoşti tot ce ai încercat de nenumărate ori să negi în sinea ta. Pentru că e al dracului de greu să mai ai tăria necesară pentru a ierta un om, deşi poate câteodată te superi, îţi aduci aminte amarul pe care ţi l-a lăsat în suflet, deşi poate câteodată vrei să mai arunci cu reproşuri şi nu pentru că eşti un om rău, ci pentru că mai ai nevoie să te şi descarci…. Purtăm pe suflete poverile multor dezamăgiri şi ale multor oameni care au uitat să se întoarcă la noi.

                                         Femeile care încă îşi mai pot aminti şi de momentele frumoase petrecute împreună, sunt acele femei pe care nu le-ai meritat, acelea care au destulă putere în suflet pentru a-ţi oferi şi momente frumoase atunci când te povestesc exact ca pe o poveste de viaţă reală, cu multe rele şi cu câteva momente de frumos. Sunt acele femei pe care, cel mai probabil le-ai pierdut de prost, nu pentru că aşa a fost să fie, nu pentru că soarta nu v-a vrut împreună… 

                                         Da, mai există şi astfel de oameni, acei oameni care îşi amintesc cu mult amar de tot ce aţi trăit împreună doar pentru ca la final să spună, cu tremur în glas, că într-un final a fost iubire şi că tot ce s-a trăit a fost posibil numai datorită ei. Încă mai există astfel de oameni, însă ei sunt obligaţi să devină din piatră de cei care continuă să rănească… Ei aşteaptă pe cineva care să vină să le despietrească inimile, dar încă mai păstrează amintirile frumoase a ceea ce a fost. Deşi am un gust amar adesea atunci când povestesc, eu cu toate astea l-am iubit.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts