Femeile care se tem să iubească au nevoie de bărbaţi răbdători. Femeile deştepte au nevoie de bărbaţi ambiţioşi. Femeile fericite au nevoie de bărbaţi deştepţi. Eu nu ştiu cum sunt… Eu am nevoie de toţi aceşti bărbaţi şi cu siguranţă încă alţi câţiva într-unul singur!

                                          Femeile care se tem să iubească au nevoie de bărbaţi răbdători. Teama se instaurează întotdeauna în rănile sufletului şi nu te ajută să le vindeci, dar nici nu le face mai adânci. Întreţine dorul şi te face să cauţi uitarea, dar nu-ţi dă voie să laşi alt suflet să se rupă în bucăţi pentru a-ţi umple ţie golurile şi a te face fericită din nou. Pentru teamă ai nevoie de răbdare, de multă răbdare insistentă care să-i dovedească faptul că nu va scăpa de ea până nu va scăpa de teamă. O femeie care se teme are nevoie de un bărbat răbdător care poate aştepta oricât pentru ca ea să nu se mai teamă.

                                          Femeile deştepte au nevoie de bărbaţi ambiţioşi. S-ar putea să aibă impresia că nu ai intenţii prea stabile, că vrei doar aventuri. O femeie deşteaptă nu prea se lasă dusă cu zăhărelul de vorbele frumoase, mai întâi testează terenul, te deschide ca pe o carte şi începe să-ţi citească în suflet, ea ştie să citească în suflete şi dacă nu-i place ce ai scris acolo, va închide totul înainte să îţi dai seama că a început. O femeie deşteaptă are nevoie de un bărbat ambiţios care s-o determine să citească până la capăt sau să pună mâna pe stilou şi să scrie chiar ea.

                                          Femeile fericite au nevoie de bărbaţi deştepţi. Atunci când eşti fericită nu mai tânjeşti după nimic, nu mai cauţi nimic, crezi că nu mai ai nevoie de nimic şi nu mai eşti atentă la o viitoare fericire, te bucuri de cea pe care o trăieşti. O femeie fericită are nevoie de un bărbat atât de deştept încât să-i demonstreze că poate fi şi mai fericită.

                                          Eu nu ştiu ce fel de femeie sunt, dar cred că am nevoie de toţi aceşti bărbaţi şi încă alţi câţiva într-unul singur pentru că am impresia că încă mi-e teamă, dar sunt destul de deşteaptă încât să ştiu să mă feresc de minciuni, sunt fericită că am putut renunţa la un rău care îmi făcea bine şi sunt mai mult de atât, cu siguranţă sunt mai mult de atât.

 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply