Femeie, nu e o ruşine să suferi din dragoste. Aş spune că, într-o lume atât de rece ca cea în care trăim, să suferi e dovada supremă că eşti încă om şi ai sentimente ce pot fi rănite.

                                    Câteodată nu cazi în viaţă, ci te doboară un bărbat pe care l-ai iubit prea mult. Atunci, singurul om care te poate ajuta să te ridici eşti tu pentru că celorlalţi nu vei avea încredere să le mai încredinţezi sufletul tău. Dar asta nu înseamnă că ai eşuat în iubire, înseamnă doar că ai fost rănită, ceea ce nu e o ruşine. Câteodată nu mai depinde de tine dacă cel drag alege să rămână sau alege să plece de lângă tine şi asta doar pentru că sunt unii oameni cărora le-ai putea oferi toate motivele din lume pentru a-ţi rămâne alături, iar ei tot ar alege să plece după mirajul unui ,,mai bine” pe care să nici nu-l găsească, de cele mai multe ori. Dar nu faci altceva decât să vezi cum te prăbuşeşti şi cum îţi rămâne sufletul rupt în mii de bucăţele pe care trebuie să le strângi şi să le lipeşti la loc. Ştii că nu va mai fi la fel, însă tu faci tot posibilul să fie, cumva, mai bine.

                                    Femeie, nu e o ruşine să suferi din dragoste. Aş spune că, într-o lume atât de rece ca cea în care trăim, să suferi e dovada supremă că eşti încă om şi ai sentimente ce pot fi rănite. Nu e o ruşine să suferi, însă cei mai mulţi te vor condamna pentru asta de parcă ai fi vinovată de faptul că sufletul tău nu poate rămâne indiferent şi nu poate fi rece atunci când oamenii de care s-a legat au ales să plece şi să rupă o parte din el. Cei mai mulţi vor rămâne nepăsători la suferinţa ta, dar vor vrea să mai răsucească puţin cuţitul în rană, de răutate, indiferenţă, nu ştiu de ce, dar o vor face fără să ezite vreo secundă. De asta spun că n-ar trebui să-ţi pese. De asta spun că tu ar trebui să ştii numai atât, că suferinţa nu e o ruşine. Nu are rost să-ţi pese de tot ce cred ceilalţi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply