Femeie îţi va oferi vin vechi, sex de calitate, va fi o adevărată doamnă şi te va face fericit… Dar să dea dracu’ să nu o iubeşti atât cât merită pentru că o astfel de femeie nu se va mulţumi niciodată cu jumătăţi de măsură.

                                Ea va fi pentru tine ceea ce ai visat întotdeauna să găseşti la o femeie. Te va face fericit. Îţi va purta de grijă. Va fi o doamnă pe care o vei putea ţine de mână cu mândrie. Va face tot posibilul să fie cea mai bună şi toate astea pentru tine. Dar depinde ce trezeşti în ea. Depinde cum o tratezi. Depinde cum o iubeşti. Cât o iubeşti. Dragule, atât de multe depind de tine. 

                                Îţi va turna în pahar cel mai bun vin, cele mai calde şoapte şi cuvinte reale, nu doar amăgiri. Va fi femeia care ştie cât zahăr vrei în cafea şi cât de sec îţi place vinul. Va fi femeia care la un moment dat îţi va spune ,,Vin să fiu femeia pe care ai dorit-o mereu, dar să nu mă dezamăgeşti şi să nu-mi dai vreodată motive să plec pentru că nu am să ezit să o fac.”.

                                Va şti să te facă fericit şi îţi va oferi sex de calitate pentru că ea va pune suflet şi te va iubi. Ar trebui să fii foarte trist dacă nu ai făcut niciodată sex cu o femeie care te-a iubit cu adevărat, înseamnă că nu ştii ce înseamnă să cunoşti plăcerea atât pentru trup, dar mai ales pentru suflet. 

                                Femeie îţi va oferi vin vechi, sex de calitate, va fi o adevărată doamnă şi te va face fericit… Dar să dea dracu’ să nu o iubeşti atât cât merită pentru că o astfel de femeie nu se va mulţumi niciodată cu jumătăţi de măsură. O astfel de femeie nu va accepta niciodată de la tine mai puţin decât totul. Şi, dacă eşti un bărbat destul de înţelept încât să înţelegi asta, îi vei oferi ce ai mai bun pentru că ştii foarte bine cât de greu a început să fie să găseşti o femeie de calitate…

                                La fel de greu cum a început să fie să găseşti bărbaţi adevăraţi…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts