Femeie dragă, tu ai nevoie de alinare, de înţelegere, de iubire. Tu ai nevoie să fii ascultată şi să asculţi. Să fii vindecată şi să vindeci. Tu ai nevoie de un bărbat care să-ţi semene şi care să-ţi fie total opus.

                                           Femeie dragă, tu ai nevoie de alinare, de înţelegere, de iubire. Tu ai nevoie să fii ascultată şi să asculţi. Să fii vindecată şi să vindeci. Tu ai nevoie de un bărbat care să-ţi semene şi care să-ţi fie total opus.

                                           Femeie dragă, tu n-ai nevoie să îl ierţi pe cel care ţi-a murit în suflet şi n-ai nevoie de iertarea nimănui. Ai nevoie doar să te ierţi tu şi să faci pace cu tine însăţi, să îţi asumi că trebuia să se termine ceva urât pentru a-ţi oferi şansa să trăieşti ceva frumos în viitor. De asta ai nevoie. Tu trebuie să îţi doreşti ceva măreţ şi să faci tot ce îţi stă în putinţă să obţii acel ceva. Trebuie să îţi dai seama cât de mult meriţi de la omul iubit pentru că tu poţi oferi enorm. Trebuie să vrei mai întâi, apoi trebuie să fii pregătită să lupţi pentru a-ţi materializa fericirea şi pentru a o putea cuprinde în braţe.

                                           Să nu fugi niciodată de greutăţi în iubire. Să ai încredere în iubire, în cel iubit şi mai ales în tine pentru că dacă sentimentele sunt reale şi puternice, greutăţile nu vor avea puterea să dezbine şi să despartă definitiv, ci vor realiza exact contrariul. Să nu fugi niciodată de durerea celuilalt pentru că într-un suflet rănit vei găsi mai multă sensibilitate decât într-unul fericit… Te vei îndrăgosti şi mai tare de un om puternic care nu poate pe moment să fie altfel decât slab… Îi vei iubi slăbiciunile pentru că vei fi singurul lor leac. Şi să nu fugi de cel iubit atunci când simţi că devii slabă. Să fugi în braţele lui şi să fii slabă… Te va face el să fii puternică din nou, mai puternică decât ai fost vreodată.

                                           Femeie dragă, să iubeşti! Să nu-ţi pese de durere şi dezamăgire. Să nu te temi de ele pentru că nu înseamnă nimic în comparaţie cu frumuseţea iubirii. Să iubeşti!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply