Femeie dragă, nu vei reuşi niciodată să fii o adevărată doamnă dacă nu vei avea lângă tine un domn. Bărbatul tău te poate face să străluceşti sau poate lăsa praful să se aştearnă peste frumuseţea sufletului tău. Ai grijă pe cine alegi!

                                      O adevărată doamnă va avea întotdeauna nevoie de un adevărat domn lângă ea. Eu nu vorbesc despre doamne care de fapt nu sunt doamne ci doar se cred aşa, eu vorbesc despre femei care fac tot posibilul să devină oameni mai buni şi au un set de principii sănătoase pe care nu le încalcă aproape deloc. O astfel de femeie are nevoie de un bărbat care să o ajute să devină mai bună, un bărbat care să scoată la iveală cele mai frumoase calitaţi ale sale pentru a o face să strălucească. O astfel de femeie va şti mereu să se poarte natural şi va reuşi să fie îndrăgită de mulţi oameni.

                                      Pentru o femeie, bărbatul poate face diferenţa şi asta pentru că rezonăm cu cei de lângă noi. În general, atitudinea unui bărbat se reflectă în starea de spirit a femeii de lângă el. Un bărbat adevărat va şti să-şi facă femeia fericită chiar şi atunci când poate le va fi greu. El o va face să strălucească în adevăratul sens al cuvântului şi îi va oferi ceva ce nu pot toţi să ofere, un zâmbet demn de invidiat şi o linişte sufletească ce se capătă foarte greu. Un bărbat dezinteresat nu va face toate astea niciodată, iar femeia lui nu va fi fericită. Se va mulţumi să-l iubească şi atât… Însă, până când?! El se va mulţumi doar să fie iubit şi atât. Dar nu va merita niciodată acest privilegiu. 

                                      Oamenii alături de care alegem să ne trăim visele sunt cei pe care îi ţinem de mână pe drumurile vieţii… Unii dintre ei ne ţin pe loc, dar alţii ne conduc spre fericire atunci când nu mai ştim unde să o găsim. De asta cred că o femeie, pentru a fi cea mai bună ea din toate timpurile, are nevoie de un bărbat demn de ea… Femeie dragă, ai grijă pe cine alegi pentru că nu toţi sunt ceea ce par a fi!

                                      Femeie dragă, nu vei reuşi niciodată să fii o adevărată doamnă dacă nu vei avea lângă tine un domn. Bărbatul tău te poate face să străluceşti sau poate lăsa praful să se aştearnă peste frumuseţea sufletului tău. Ai grijă pe cine alegi!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (16)

  1. Omul-cu-trandafiri 18th august 2016 at 01:35 -

   Ce frumoasa esti, ce costum frumos! Al tau

   Reply

  Leave a Reply