Femeie dragă, lasă-ţi sufletul să-ţi fie cea mai de preţ podoabă !

Femeie dragă, lasă-ţi sufletul să-ţi fie cea mai de preţ podoabă ! Nu îl altera cu invidia şi răutatea din jur. Nu te lăsa influenţată de toate măştile celorlalţi pentru că nu vor decât să le îmbraci falsitatea. Tu continuă să fii unică printre toate cele care vor să fie la fel şi fii mereu conştientă de faptul că ce e al tău e pus de o parte.

Să îţi porţi sufletul cu mândrie pentru că te face să fii cel mai frumos om. Să ai curajul de a fi tu însăţi, naivă şi credulă, încrezătoare în bunătatea celorlalţi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Să nu te temi de suferinţa pe care ţi-ar putea-o oferi ceilalţi, te va face puternică şi te va învăţa în cine poţi să ai încredere şi în cine nu. Să nu te temi pentru că teama e o formă de înfrângere, iar dacă te temi ai putea să pierzi şansa la fericire, la iubire, la tot ce e frumos. lasă-ţi sufletul să capete ce vrea, deşi de multe ori te va durea.

Femeie dragă, lasă-ţi sufletul să-ţi fie cea mai de preţ podoabă ! Îmbracă-l zi de zi şi fi ce vrei şi cine vrei să fii…

Foto: We Heart It

large (10)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply

Vecoro