Femeia vrea să fie iubită şi punct. Femeia merită să fie iubită şi punct! Dar acea femeie care pune mai mult preţ pe cadourile tale decât pe gesturile tale, nu merită nimic. Femeia care vrea atenţii, nu atenţie, nu ar trebui să se bucure de tot ce îi poţi oferi…

                                Femeile care umblă după a trăi pe spatele bărbaţilor lor nu mai sunt femeie… Au uitat să se respecte şi nu îşi dau seama cât de bine s-ar simţi dacă ar munci singure pentru a obţine ce vor… Când nu vrei decât să îţi ofere celălalt totul, eşti egoist… Iar atunci când eşti egoist, uiţi să iubeşti sau doar nu vrei. Cred că femeile merită să primească de la omul drag ceea ce oferă. Şi bărbaţii merită acelaşi lucru, însă acum vreau să vorbesc doar despre femeie… Despre anumite femei, nu despre cele care luptă pentru fericirea lor, nu despre cele care sunt gata în orice secundă a vieţii să sacrifice totul pentru iubire şi, mai ales, pentru omul iubit. Vreau să vorbesc despre femeile din cauza cărora suferă celelalte adesea… Din cauza celor care nu mai ştiu să se respecte ca femei sau măcar ca oameni.

                                Femeia vrea să fie iubită şi punct. Femeia merită să fie iubită şi punct! Dar acea femeie care pune mai mult preţ pe cadourile tale decât pe gesturile tale, nu merită nimic. Femeia care vrea atenţii, nu atenţie, nu ar trebui să se bucure de tot ce îi poţi oferi… Se pare că vorbesc de femeile nefemei pentru că acelea ori nu pot fi numite femei ori au uitat definitiv să iubească. Femeia care se respectă vrea doar să fie iubită pentru că ştie că de la iubire poţi începe să construieşti numai lucruri frumoase alături de un om, însă cea care nu ştie sau nu mai ştie să se respecte…Face tot ce îi stă în putinţă pentru a reuşi, dar nu pe cont propriu. Şi de multe ori aduce suferinţă, o suferinţă care macină pe interior, în sufletul celei care iubea cu adevărat, doar pentru a se bucura de mirajului iubirii alături de un bărbat care… La un moment dat nu-i va mai putea oferi exact ce îşi doreşte şi pe care îl va părăsi fără remuşcări.

 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts