Femeia trebuie să-l aibă pe ,,Vino-ncoa’ „, iar bărbatul pe ,,Stai aici”.

                                  Femeia trebuie să-l aibă pe ,,Vino-ncoa’ „, iar bărbatul pe ,,Stai aici”.

                                  Sinceră să fiu, pentru bărbat contează enorm felul în care arăţi, felul în care vorbeşti, felu în care atragi priviri şi dorinţe pentru că bărbatul te iubeşte mai întâi din priviri şi abia mai apoi se îndură şi el să pună suflet până când îl pune pe tot şi iubeşte aşa cum ai vrut tu întreaga viaţă să fii iubită de un bărbat. Femeia trebuie să-l aibă şi pe ,,vino-ncoa’ ” dacă vrea să fie interesantă pentru că mai târziu se descurcă ea, ştie cum să-l fascineze, ştie cum să-l iubească, ştie cum să-l determine să transforme toate minciunile în adevăruri.

                                  Femeile nu-s aşa aspre, nu te judecă la prima vedere. Femeia te lasă s-o surprinzi şi abia mai apoi s-o aprinzi cu dragoste, cu dor, cu pasiune, cu dorinţă. Femeia, dacă nu-l găseşte pe ,,Stai aici” lângă tine, chiar nu stă pentru că e conştientă de faptul că viaţa nu e atât de lungă încât să-ţi permiţi aventuri cu toţi şi lucruri serioase cu niciunul. Femeia dacă nu are motive să rămână, le caută, iar dacă nu le găseşte, abia atunci, pleacă. Bărbatul nu e aşa, că de, e mai bine să pleci când ai motive să rămâi şi să chemi când ţi-e interzis să mai strigi după iubirea care stătea chiar lângă tine. Bărbatul care găseşte la tine motive să vină trebuie să-ţi dea motive să stai, să rămâi, să nu fugi ca nebuna sau de nebună imediat ce-ţi dai seama ce fel de om e el. Bărbatul trebuie să îţi facă o părere, iar apoi să te determine să realizezi că ţi-ai făcut o părere proastă despre el, nu contează cât de bună ar fi fost ea de fapt. 

                                  Dar dacă îi întrebi ei, noi nu-l avem pe ,,Vino-ncoa’ „, iar dacă ne întrebi pe noi, ei nu-l au pe ,,Stai aici”… Nici nu mai ştim…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. Stefy 10th martie 2016 at 14:24 -

   Frumos…mă regăsesc în textele tale!

   Reply

  Leave a Reply