Femeia trebuie să fie frumoasă pentru că o iubeşti, nu să o iubeşti pentru că e frumoasă !

                                 Femeia trebuie să fie frumoasă pentru că o iubeşti, nu să o iubeşti pentru că e frumoasă !

                                 Nu iubeşti un om pentru ceva anume, îl iubeşti pentru tot şi de multe ori nici nu ştii de ce, dar o faci, iar faptul că îl iubeşti te face fericit.

                                 Nu o iubi pentru că e frumoasă! Iubeşte-o pentru că are un suflet frumos. Cu timpul, frumuseţea ei va păli, vor apărea alte femei şi mai frumoase, iar atunci ce vei face? Vei pleca? O vei lăsa singură pentru că nu mai e cum a fost? Asta e de aşteptat, dragule. Frumuseţea tinereţii nu ţine o viaţă, capătă alte contururi, dar nu le păstrează pe cele care te-au făcut să o iubeşti… Însă sufletul… Sufletul va rămâne mereu acelaşi, nu te va dezamăgi niciodată înfăţişarea sa pentru că va rămâne mereu acelaşi.

                                 Femeia trebuie să fie frumoasă pentru că o iubeşti. Dacă o vei iubi mereu, pentru tine ea va fi mereu frumoasă. Te va atrage în fiecare zi şi nu îţi vei dori niciodată o altă femeie lângă tine în locul ei. Pentru că frumuseţea ei e toată numai a ta şi e toată numai pentru tine, cel care o poate iubi pentru tot ce înseamnă ea, trup şi suflet, nu doar pentru o calitate care nu promite să dureze o veşnicie.

                                 Femeia trebuie să fie frumoasă pentru că o iubeşti, nu să o iubeşti pentru că e frumoasă ! Numai aşa o poţi iubi o viaţă, altfel, oricât de mult ai vrea să crezi asta, ceea ce trăieşti nu e iubire. E doar o iluzie care va fi devoalată de timp şi se va destrăma îndată ce tinereţea rămâne doar o amintire. Altfel vei ajunge să realizezi că nu mai ai ce să iubeşti, că nu mai iubeşti şi că… Vrei să pleci. Tu vrei să pleci, iar ea? Ea nu poate decât să rămână. Dar crezi că poate să rămână fericită?

Foto: We Heart It

large (25)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply