Femeia trebuie iubită azi ca şi cum ai şti că mâine pleacă pentru totdeauna, fără ocolişuri. Bărbatul trebuie iubit azi ca şi cum ai şti că nu îţi va greşi niciodată, fără teamă.

                                           Femeie trebuia iubită azi ca şi cum ai şti că mâine pleacă pentru totdeauna, fără ocolişuri. De fapt trebuie iubită azi ca să nu cumva să îi treacă prin cap să plece mâine din cauza ta, din cauza neglijenţei, indiferenţei, a lipsurilor sau a certurilor. Poţi face un singur lucru ca să păstrezi o femeie lângă tine, iubeşte-o. Nu-ţi spune nimeni cum s-o iubeşti, cum trebuie s-o iubeşti, doar iubeşte-o şi punct şi taci şi strânge-o tare în braţe ca să ştie cât de mult o iubeşti! I-ai unei femei dreptul de a mânca şi va crede că vrei să slăbească, o va face pentru tine. I-ai şi dreptul de a fi iubită, iar atunci va crede că vrei s-o omori. Observi diferenţa? Dacă nu vrei să rămâi doar cu amintiri, gândeşte-te ce ai de pierdut şi ce ai de câştigat lângă o femeie iubitoare. 

                                           Bărbatul trebuie iubit azi ca şi cum ai şti că nu îţi va greşi niciodată, fără teamă. Ce-i drept, femeile se cam tem de dezamăgiri de la o anumită vârstă, după anumite experienţe, după câteva suferinţe, dar bărbatul trebuie iubit fără teamă, cu încredere şi respect, cu tot sufletul, fără să-ţi pese de ceea ce a fost, ci doar de ceea ce este şi poate fi. Avem prostul obicei de a iubi enorm oamenii care dezamăgesc şi de a nu oferi încrederea cuvenită celor care probabil ar merita-o cel mai mult. Sunt puţine lucruri pentru care merită să rişti cu tot sufletul, iar iubirea este cea mai importantă dintre toate, aşa că iubeşte-l azi ca şi cum ai avea certitudinea că nu-ţi va greşi niciodată, nu se ştie, poate chiar n-o va face.

                                           Femeia trebuie iubită azi ca şi cum ai şti că mâine pleacă pentru totdeauna, fără ocolişuri. Bărbatul trebuie iubit azi ca şi cum ai şti că nu îţi va greşi niciodată, fără teamă. Fiecare om merită să fie iubit atât cât iubeşte. Balanţa va fi mereu în echilibru, dar ne va dezechilibra pe noi prin jocurile sale ciudate. Vom iubi enorm oameni care ne iubesc mai puţin şi vom lăsa baltă oameni care ne iubesc inexprimabil de mult. Însă, în cele din urmă, viaţa se aşază, lucrurile se lineştesc, priorităţile se stabilesc definitiv, iar iubirea devine cel mai frumos răgaz, ajungi să oferi şi să primeşti în egală măsură.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply