Femeia ta îţi va cere să-i oferi trei lucruri şi va fi fericită toată viaţa… Tot atât te va şi iubi… Un inel pe deget, un alt nume în buletin şi o comoară în braţe care s-o strige pe ea ,,mamă” şi pe tine ,,tată”.

                                   Uite ce e, ea nu vrea să-i demonstrezi iubirea cumpărându-i cine ştie ce. În doi, fiecare zi e specială, iar ea vrea să-i dăruieşti în fiecare zi iubire. De restul ar putea foarte uşor să se lipsească. Da, fiecărei femei îi place să primească o floare, dar voi nu vreţi să înţelegi că adorăm mai mult momentul, gestul omul de la care am primit-o, floarea e doar hârtia pe care s-a tipărit mesajul. Fiecărei femei îi place să îi spui că e frumoasă, dar nu pentru a-i hrăni egoul, ci pentru a-i spori încrederea în sine, pentru a o convinge că în ochii tăi nu trebuie să se schimbe atât timp cât ţie îţi este de ajuns aşa cum e acum. 

                                   Să n-o subestimezi făcându-i cadouri scumpe, va crede că nu le merită, ea e femeie modestă, o vei face să se simtă ieftină şi cumpărată, ca cele care iubesc ceea ce poate oferi un bărbat, nu ceea ce este el. Iubirea se ţine cu iubire, asta să ţii minte mereu, asta să-ţi aminteşti atunci când vrei să faci ceva pentru a păta o iubire frumosă. Cel drag nu-ţi cere să-i oferi nimic, nu-ţi cere să faci sacrificii şi nu te lasă să plângi nici măcar de fericire pentru fiecare lacrimă plânsă e jar pe suflet pentru cel care nu ştie cum să le şteargă mai repede pentru a-ţi lăsa ochii să râdă mereu. 

                                   Femeia ta, aceea care te iubeşte cu adevărat, aceea care poate face sacrificii nemăsurabile pe care tu, dacă eşti bărbatul ei, acela etern, nu i le vei cere niciodată e tot ce-ţi poţi dori de la viaţă, dar îţi va demonstra că alături de ea poţi visa mult mai mult şi poţi spera mult mai departe. Femeia ta îţi va cere să-i oferi trei lucruri şi va fi fericită toată viaţa… Tot atât te va şi iubi… Un inel pe deget, un alt nume în buletin şi o comoară în braţe care s-o strige pe ea ,,mamă” şi pe tine ,,tată”. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply