Femeia suferă şi merge mai departe… Apoi se vindecă de iubirea rămasă pe noptieră lângă o carte. Suferă şi se vindecă… Apoi aşteaptă fericirea.

                                     Femeia suferă şi merge mai departe… Apoi se vindecă de iubirea rămasă pe noptieră lângă o carte. Suferă şi se vindecă… Apoi aşteaptă fericirea. Bărbatul trece nepăsător peste toate, dar nu uită acea iubire pe care i-a lăsat-o ea la plecare. Lasă praful să se aştearnă peste ea, dar nu are curajul să îl şteargă pentru că a învăţat înainte că şi amintirile dor.

                                    Pe femeie o doare înainte să plece, o doare când pleacă şi o doare şi după ce pleacă, dar atunci începe să se vindece de suferinţă. Pe bărbat nu îl doare sufletul pentru că nu îi pasă din moment ce a lăsat-o să plece… Sau îl doare mult prea târziu… În acel târziu în care realizează că şi-a adormit sentimentele pe care le avea pentru ea atât de mult încât ea le-a crezut moarte şi a preferat să plece cu sufletul îndoliat… Dar când s-au trezit nu mai aveau pentru cine să existe.

                                   De ce chemi înapoi acum după ce timpul şi-a spus cuvântul? De ce mai ceri ceva ce ai fi putut avea pentru totdeauna dacă atunci când ai avut nu ai ştiut să apreciezi? De ce regreţi acum dacă atunci nu ţi-a păsat?… Pur şi simplu nu ţi-a păsat… De ce?

                                  Ea merge mai departe. Se vindecă. Te uită pe tine fără să vă uite pe voi… Pe tine te uită… Şi după ce se vindecă nu mai e aceeaşi ea pe care o ştiai tu. Amintirea voastră nu îi mai face inima să tresară de dor. Trecutul nu o mai tulbură în adâncul sufletului. Pur şi simplu nu mai iubeşte… Atunci e prea târziu pentru chemări şi regrete. Ea nu mai iubeşte. Ea doar aşteaptă să iubească din nou…

                                 Femeia suferă şi merge mai departe… Apoi se vindecă de iubirea rămasă pe noptieră lângă o carte. Suferă şi se vindecă… Apoi aşteaptă fericirea.

Foto: We Heart It

large (17)

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply