Femeia puternică va sta lângă un bărbat slab doar atât cât să-l înveţe să lupte, dar nu pentru ea.

                                 Dacă nu ne suntem predestinaţi, atunci ne suntem lecţii. Femeile puternice au nevoie de bărbaţi slabi pentru a învăţa să renunţe atunci când sunt subestimate, iubite prea puţin sau obligate să renunţe la ele însele. Bărbaţii slabi au nevoie de femei puternice pentru a învăţa să lupte atunci când au impresia că tot ce vor li se cuvine fără să fie nevoiţi să facă şi ei ceva pentru a fi totul bine. 

                                 La început nu ne arătăm ambiţiile sau slăbiciunile, la început toţi suntem tari ca stânca şi părem de neînvins în iubire. Parcă am da totul ca să primim totul, dar doar parcă… Ne pierdem rapid din determinare şi suntem uşor aduşi pe calea obişnuinţei. Unii se obişnuiesc să iubească pentru doi, alţii să nu iubească nici pentru ei înşişi.

                                 Femeia puternică va iubi un bărbat slab la fel cum ar iubi unul puternic. Femeia puternică va da totul din suflet pentru acest om, nu va lăsa loc de mai bine şi nu va permite ca îndoielile să se strecoare în sufletul lui, dar el va face asta pentru ea. O va lăsa să se întrebe, îi va da voie să se îndoiască şi va lăsa cu siguranţă loc de mai bine între ei. Dacă ea credea că nu mai sunt lecţii pe care le poate primi de la viaţă, îşi va da seama că un bărbat slab o poate învăţa să renunţe, deşi ea nu era obişnuită să facă asta. Renunţarea ei va fi o lecţie pentru el. Nu poţi fi ignorant pentru totdeauna, nu poţi trăi cu impresia că totul ţi se cuvine fără să te loveşti adesea de plecările oamenilor care credeai că îţi vor fi alături pentru totdeauna. Renunţarea ei îl va obliga să îşi dea seama că trebuie să lupţi pentru ca celălalt să fie motivat să lupte pentru tine sau pentru voi. 

                                 Din păcate ea nu va mai fi lângă el să-l vadă cum luptă, dar va spera să îşi dea seama că numai aşa poate fi fericit. Femeia puternică va sta lângă un bărbat slab doar atât cât să-l înveţe să lupte, dar nu pentru ea. Un bărbat slab are nevoie de o femeie puternică, dar şi o femeie puternică are nevoie de un bărbat slab. Dacă nu e să ne fim, măcar să fie să ne fim lecţii importante. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply