Femeia nu merită să fie iubită şi punct!

                                    Femeia nu merită să fie iubită şi punct! Ai citit bine, nu merită să fie iubită. Până la urmă de ce ar merita s-o iubeşti tu atât cât pretinde ea că merită, de ce ar trebui să însemne atât cât are ea impresia că înseamnă? Femeia nu merită pentru că e sâcâitoare şi are grijă să aibă grijă de tine, pentru că nu poate sta locului atunci când ştie că ceva nu e în regulă în legătură cu tine, pentru că o frământă aberant de tare gândul că poate nu faci ce trebuie.

                                    Nu merită să fie iubită pentru că e geloasă şi e geloasă pentru că iubeşte atât, dar atât de tare încât şi-ar dori să fii numai al ei, să o respire, să te respire, să vă taiaţi respiraţia unul altuia pentru ca mai apoi să vă reveniţi amintindu-vă că trăiţi în clipa vie a unui simplu sărut. Nu merită femeia să fie iubită pentru că e a dracu’, dar e şi al dracu’ de nebună, nebună după tine, urâtă, urâtă de cele care o invidiază pentru că e fericită…

                                    Pentru toate astea, femeia nu merită să fie iubită, dar merită să fie respectată, ascultată, înţeleasă, apreciată, nu iubită… Femeia trebuie să fie iubită pur şi simplu pentru că e ea, pentru că e a ta şi eşti al ei, pentru că e acolo atunci când ai nevoie de ea şi e mereu pregătită să-ţi întindă un umăr pentru odihnă, să-ţi dea un sfat pentru suflet, să-ţi ofere un răgaz pentru tot. Femeia merită să fie iubită pentru că, indiferent de împrejurare, are toate gândurile şi toate sentimentele îndreptate către tine, alături de tine… Femeia merită să fie iubită pentru că îţi este mereu aproape, chiar şi atunci când tu eşti prea departe pentru ca ea să te poată ţine de mână… Merită să fie iubită pentru că te păstrează acolo unde e cald şi plăcut, în suflet.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply