Femeia din ale cărei priviri nu ai vrut să culegi lacrimile nu te va lăsa niciodată să îi pui zâmbete pe chip. Poate şi singură. Se ridică singură. E fericită singură. După o vreme va învăţa să aibă din nou încredere deplină în cineva, dar nu vei fi, în niciun caz, tu acela.

                                Te va iubi mult. Te va iubi al dracului de mult şi va face tot ce îi va sta în puţinţă ca să te facă fericit. Va putea să se sacrifice pe ea însăşi pentru tine. Va prefera să renunţe la ea pentru a fi mereu alături de tine şi nu îi va păsa, nu va contoriza toate sacrificiile, va face chiar şi compromisuri cu drag, fără să considere că ce face pentru tine e sacrificiu sau compromis. Pentru ea, toate astea vor fi dovezi de iubire. Dar să nu răneşti niciodată o femeie care poate face totul pentru tine. Dacă o răneşti, nu o va mai lăsa sufletul să facă nimic. Şi nu vei mai putea să schimbi asta niciodată. 

                                Femeia din ale cărei priviri nu ai vrut să culegi lacrimile nu te va lăsa niciodată să îi pui zâmbete pe chip. Poate şi singură. Se ridică singură. E fericită singură. După o vreme va învăţa să aibă din nou încredere deplină în cineva, dar nu vei fi, în niciun caz, tu acela. Femeia de pe al cărei chip ai răpit fericirea, te va ierta şi te va uita, va plânge pentru tine şi va regreta, dar se va vindeca şi după aceea nu vei mai avea dreptul să te întorci, să îţi pară rău sau că ceri să schimbi ceva. Nu te va mai lăsa. 

                                Vei învăţa, într-un târziu, să apreciezi ceea ce ai atunci când ai, nu mai târziu. Vei învăţa să demonstrezi că iubeşti, dar şi ce înseamnă să fii rănit. Vei învăţa că, uneori, mai poţi repara greşelile făcute, dar că, alteori, nu îţi mai rămâne decât să priveşti dezastrul, să îţi pară rău şi să mergi mai departe… Atât.

                                Femeia care îţi este dragă merită totul, aşa că nu mai ezita să îi oferi ceea ce merită. Să fii sigur că va face la fel pentru tine.  

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts