Femeia care tace şi face

                                          Femeia care tace şi face este acel gen de femeie puternică. Ea preferă să nu spună nimic atunci când ţi-ar putea arăta foarte uşor că te înşeli. Nu îţi cere explicaţii pe care ştie că nu le vei putea da în veci sau dacă le cere o face numai ca să vadă cât de creativ poţi fi atunci când minţi. Această femeie se va plânge foarte rar în momentul în care o vei răni. Va prefera să îmbrace aparenţele indiferenţei, deşi în suflet poartă un război greu.

                                         Femeia care tace şi face nu îţi va spune cât îi vei duce dorul atunci când va pleca pentru că ştie că nu o vei lua în serios. Ştie că tu ai impresia că nu va avea niciodată puterea necesară să renunţe la ceva ce iubeşte. Ştie că nu ar face nimic altceva în afară de a semne de slăbiciune, iar o astfel de femeie nu va dori niciodată să pară prea slabă în faţa unui bărbat care o subestimează. Femeia care tace şi face nu îţi va spune că îi vei duce dorul… Îţi va demonstra…

                                        Va pleca pur şi simplu în momentul în care va simţi că nu se mai poate, că atitudinea ta a devenit înjositoare pentru ea, va pleca atunci când lângă tine se va simţi singură. Şi atunci vei şti că o femeie care iubeşte poate pleca oricât de mult ar iubi.

                                        Femeia care tace şi face… Nu prea există în viaţa reală. Nu există pentru că femeile, în general, fac orice pentru ca relaţia să meargă, îşi ascund cu greu durerea din suflet atunci când sunt rănite şi spun de nenumărate ori că vor pleca şi că vor renunţa în speranţa că poate lucrurilor se vor îndrepta, dar cum de cele mai mult ori nu se întâmplă… Pentru multe dintre noi, femeia care tace şi face va rămâne doar un ideal…

Foto: We Heart It

header-homepage

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply