Femeia care îţi poartă cămăşile

                           Te trezeşti dimineaţa cu o stare de bine după ce ai strans-o pe ea în braţe toată noaptea şi începi s-o cauţi. Auzi ceaşca de cafea în bucătărie şi ştii că e acolo. Vrei să îţi iei cămaşa pe tine, dar nici pe ea nu o găseşti. Mergi amorţit spre bucătărie, iar acolo e ea îmbrăcată în cămaşa ta. Stă ghemuită pe un scaun cu genunchii la piept şi gustă mofturos din cafea. Apoi te zăreşte intrând pe uşă şi îi apare un zâmbet dulce pe faţă.

                           Îi răspunzi la zâmbet şi o cuprinzi în braţe. Poartă parfumul tău şi parfumul ei în acelaşi timp. Miroase a iubire. Miroase a voi amândoi la un loc.

                          Femeia care îţi poartă cămăşile nu e nici îmbrăcată, nici dezbrăcată. Nu le poartă ca să acopere, să încălzească sau să ascundă, le poartă ca să te aibă mai aproape de ea. Le poartă pentru a-ţi putea simţi parfumul deoarece nu-i place să-şi imagineze doar nuanţele sale discrete.

                           Femeia care îţi poartă cămăşile te soarbe din priviri în timp ce dormi şi te-ar păstra undeva departe de lume ca să te poată avea numai pentru ea. E egoistă. Iubirea dă naştere la egoism. Atunci când iubeşti îl vrei pe celălalt numai pentru tine, iar asta ar face şi ea… Te-ar ascunde departe chiar şi de capătul lumii ca să nu te mai găsească nimeni în afară de ea.

                          Femeia care îţi poartă cămăşile vrea să îţi demonstreze prin acest gest că e femeia ta, că te iubeşte şi că te vrea lângă ea.

                         Şi după ce îi dai drumul din strânsoarea dulce a îmbraţişării o vezi cum închide cei trei nasturi deschişi ai cămăşii ca să îţi aducă aminte că noaptea s-a încheiat, la fel şi beţia voastră de iubire. E o nouă zi şi trebuie să mergeţi amândoi la serviciu.

                        Femeia care îţi poartă cămăşile vrea să te aibă numai pentru sufletul ei !

Foto: We Heart It

shirt1

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (2)

  1. olarudiana95 06th august 2015 at 09:10 -

   La fel și femeia care îi poartă tricourile…

   Reply

  Leave a Reply

  Vecoro