Femeia asta… Să o aştepţi ieri !

                                          ,,Femeia asta a reuşit să vadă în mine ceva ce nu a mai văzut nici o altă femeie. Ea mi-a văzut sufletul. L-a iubit şi l-a preţuit. A avut grijă de el ca de cea mai mare comoară a lumii.

                                         Femeia asta are un zâmbet extraordinar. Poate însenina zile, poate aduce fericire, poate schimba stări. I-l ştergi cu greu de pe buze. Ea zâmbeşte oricui de parcă şi-ar zâmbi chiar ei. Sincer, cald, afectuos, timid şi în acelaşi timp atât de pur.

                                         Femeia asta cară după ea o infinitate de gânduri frumoase pe care le împarte oricui este dispus să le asculte. Ea însăşi este un gând frumos pe care l-am primit eu de la viaţă.

                                         Femeia asta nu poate spune ,,nu”. Ea face tot posibilul să le fie celorlalţi bine. Ea are timp destul pentru toţi, iar la final consideră că i-a mai rămas destul timp şi pentru ea. Nu se grăbeşte. Nu trece prin timp, trece odată cu el.

                                         Femeia asta posedă o stare de bine obişnuită pe care o duce până în pragul nebuniei. Acea nebunie pe care te bucuri s-o priveşti şi care te determină să o iubeşti pe ea tot mai mult. Acea nebunie pe care o doreşti când viaţa îţi scoate peri albi.

                                         Femeia asta a plecat din calea ta pentru totdeauna. Femeia asta şi-a dat seama că merită pe cineva mai bun. A realizat că a fost frumos, dar că majoritatea lucrurilor frumoase trec… şi a trecut.

                                         Femeia asta se va întoarce ieri. Să nu o aştepţi azi, să nu o mai aştepţi mâine. Să o aştepţi ieri. Ieri o să fie lângă tine… Azi şi mâine va mai fi doar în amintiri, în gânduri. Să o aştepţi ieri. Acum deja nu mai are rost. 

                                         Femeia asta şi-a dat seama ce e mai bine pentru ea. Femeia asta e acel gen de femeie pe care nu o poţi uita… Îmi pare rău… Trebuia să vorbesc la persoana I… Nu o pot uita…”

Foto: We Heart It

62227410e9ce1041d9d1aebe6ff87214

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (2)

  1. herwin 15th august 2019 at 08:47 -

   numpang post admin

   situs qq online terpercaya TarotQQ minimal deposit 25ribu

   Situs Togel Online dengan pasaran terlengkap dan terpercaya pasti bayar cuma di Folbeta

   Reply
  2. Rhicky 18th aprilie 2019 at 17:18 -
   Reply
  3. îndrăgostitul de absolut 16th august 2015 at 22:13 -

   Acea femeie o prețuiesc cel mai mult.. Te iubesc!

   Reply

  Leave a Reply