Femeia asta e dată dracu’, îl lasă s-o privească aşa, cu părere de rău pentru că n-o mai are din cauză că n-a avut ochi pentru ea atunci când tot sufletul ei era al lui. Femeia te iubeşte, dar şi când te dă dracu’… Să te ferească Domnul de furia unei femei!

                                            Cât de fără suflet o fi ea? Cum poate oare să fie indiferentă la toate gesturile pe care le face el? E posibil să n-o atingă la suflet iubirea lui? Cât de fără suflet a fost el atunci când ea îl iubea enorm? Cât de indiferent a fost la rugăminţile pe care ea le ascundea printre mângâieri? Dacă nu ne-am grăbi să tragem concluzii…

                                            Cert e că femeia asta nu se mai întoarce şi e hotărâtă să facă altceva cu viaţa ei. Femeia asta ştie ce vrea şi vrea mai mult de la cel de lângă ea, nu mai vrea să fie nevoită să ceară iubire, să cerşească atenţie sau să se roage pentru o mângâiere oricât de indiferentă. Cert e că, deşi şi-a dat seama că în sufletul lui se află regret acum, e conştientă de faptul că regretul nu înseamnă neapărat iubire, deci nu l-ar putea împiedica nimic să revină la vechile deprinderi dacă ea s-ar întoarce demonstrându-i că avea dreptate, că ea iubeşte prea mult ca să poată renunţa.

                                            Femeia asta e dată dracu’ să ştii, dar e şi al dracului de bună, deşi poţi spune că e indiferenţă, rece, că are inima de piatră. E bună pentru că sufletul ei e plin de iubire, numai că a învăţat că uneori mai e nevoie să faci şi ce îţi dictează raţiunea, adică să nu fii proasta unui bărbat care se crede cea mai mare slăbiciune a ta. 

                                            Nu poţi avea habar de tot ce trăieşte ea, de motive, poţi vedea doar consecinţele, acţiunile ei. Femeia asta iubeşte, iubeşte foarte mult, dar femeia asta e dată dracu’, îl lasă s-o privească aşa, cu părere de rău pentru că n-o mai are din cauză că n-a avut ochi pentru ea atunci când tot sufletul ei era al lui. Femeia te iubeşte, dar şi când te dă dracu’… Să te ferească Domnul de furia unei femei!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply