Femeia are nevoie să fie iubită, ascultată, înţeleasă şi ocrotită. Femeia are nevoie să fie iubită, apoi soţie şi mamă.

                                      Femeia are nevoie să fie iubită. Are nevoie să fie iubită fără dar şi fără poate, fără ocolişuri sau ezitări, fără ascunzişuri sau îndoieli. Are nevoie să fie iubită de un singur bărbat, de acela pentru care să fie capabilă să-şi dea sufletul, de acela care la rândul său să o poată iubi, nu ca şi cum ar fi prima, ci ca pe ultima femeie din viaţa lui, cu multă încredere şi respect. 

                                      Femeia are nevoie să fie ascultată pentru că ea ştie cel mai bine să asculte şi nu te va lăsa niciodată să adormi cu apăsarea cuvintelor pe suflet. Are nevoie să fie ascultată atunci când nu poţi să o înţelegi… Şi dacă vei fi un bărbat capabil să o asculte, ea va fi o femeie hotărâtă să te iubească enorm, în cel mai frumos mod, cât mai bine.

                                      Femeia are nevoie să fie înţeleasă sau măcar să simtă că îţi pasă şi că vrei să-i fii alături în orice împrejurare, mai ales arunci când are cea mai mare nevoie sau atunci când merită cel mai puţin. Are nevoie să fie înţeleasă, mai ales atunci când nici măcar ea nu se poate înţelege.

                                      Femeia are nevoie să fie ocrotită, dar asta nu înseamnă că e slabă. Tocmai pentru că e puternică are nevoie să fie ocrotită, are nevoie să fie slabă în braţele unui om pe care îl iubeşte şi în care ştie că poate avea încredere deplină. Femeia are nevoie să fie ocrotită pentru că atunci când se simte în siguranţă e cel mai uşor de iubit.

                                      Femeia are nevoie să fie iubită, apoi soţie şi mamă. Are nevoie doar să ştie că vei fi mereu prezent pentru ea, căci nu-ţi va putea ierta niciodată absenţa. Are nevoie să fii bărbatul alături de care să-şi permită să fie ea însăşi aşa cum nu ştia nici măcar ea că poate fi de fapt… O femeie nu va pleca niciodată de lângă bărbatul care o iubeşte şi o face fericită. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (821)

  1. gogu 04th august 2016 at 21:09 -

   Pup dulce! Niciodata! :*

   Reply

  Leave a Reply