Femeia a fost creată de Dumnezeu şi şcolită de dracu’.

                                     ,,Femeia a fost creată de Dumnezeu. E o capodoperă divină. Chiar ea te face să te simţi divin atunci când îţi oderă iubirea ei. Place ochiului şi place mai ales sufletului. Atunci când o iubeşti cu greu îi găseşti cusur. Viaţa lângă o femeie poate fi desprinsă din rai, poate fi un răgaz binemeritat între început şi sfârşi.. Viaţa lângă o femeie pe care s-o iubeşti şi care să-ţi ofere la rândul ei iubire este adevărata viaţa pe care cu toţii ne dorim s-o trăim.

                                     Da… Femeia a fost creată de Dumnezeu, dar ce te faci, tu, prietenul meu drag, cu faptul că a şcolit-o dracul? Păi, prietene, aici e problema. Femeia iubeşte, dar chiar şi aşa poate pleca. Femeia iartă, dar nu uită în ruptul capului. Femeia îţi aduce tot raiul pe Pământ sau te coboară pe tine în iad… În general ca să arzi în flăcările dorului… Femeia îţi poate oferi tot ce are ea mai frumos sau îţi poate oferi exact contrariul. Femeia poate să spuna ca tine şi să faca aşa cum vrea ea sau poate să spună ca ea şi să facă tot ca ea. Femeia poţi s-o ai pentru toată viaţa sau poţi să n-o ai de fapt nici măcar o secundă.

                                    Femeia poate face toate astea şi chiar şi aşa o vei iubi, chiar şi aşa o vei dori întotdeauna, chiar şi aşa nu vei putea trăi fără ea. Femeia poate fi toate astea, dar dacă nu o obligi să folosească ce a învăţat-o dracu’, ea va fi o creatură încântătoare care miroase a parful şi a cărei prezenţă dă dependenţă. Dacă nu o obligi fie altfel, femeia va fi mierea cafelelor de care nu te vei sătura dimineaţa… În fiecare dimineaţă pentru tot restul vieţii tale.

                                  Acum, prietene, mai toarnă şi tu ceva advăr în pahar !… „

Foto: We Heart It

poza2

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. IP University College 14th aprilie 2020 at 12:34 -

   Outstanding article. Extremely interesting to read. I really love to read such a nice article. Thanks a lot!

   Reply

  Leave a Reply