Femei…

                      Sunt atâtea tipuri de femei pe lumea asta… la fel ca multitudinea de sortimente de sticle spre exemplu, dar pentru tine voi generaliza. Nu vreau să te plictisesc.large (21)

                      Sunt, în primul rând, femei care aleg să îşi vândă trupul pentru a primi iubire, iar spre norocul lor nu prea au suflet aşa că pe ăla nu-l pot vinde. Nu le-am agreat niciodată. Sunt femei seci. N-au niciodată prea multe de oferit în afară de căldura unui trup. Majoritatea lor nu prea au nici respect de sine. Eu le-am numit femei trofeu pentru că orice bărbat le doreşte, dar niciunul nu le vrea cu adevărat. Îţi demonstrezi că poţi să le ai, iar mai apoi te plictiseşti de ele. Într-adevăr multe dintre ele plac ochilor, dar sufletul? Lui ce-i faci? Cere mai mult decât cer ochii… Dar sunt şi destui bărbaţi pentru ele aşa că nu le port eu grija.

                         Pe de altă parte, sunt femeile cu esenţă. Ele iubesc pentru sufletul lor, pentru fericire, împlinire şi siguranţa pe care numai un bărbat le-o poate oferi. Şi de aici încep belelele… Au pretenţii, aşteptări, anumite stadii pe care trebuie să le atingi. Ele nu pot să-şi lase sufletul în voia oricui… Se tem… Dar merită. Pe cuvântul meu că merită să primească tot ce doresc. De o astfel de femeie nu te poţi plictisi nici în trei vieţi. O vrei ca mamă a copiilor tăi, ca punct de sprijin şi ca slăbiciune deopotrivă. Pe ea o vrei pentru o viaţă, nu doar pentru o noapte. Dacă ai măcar jumătate de creier nu ai cum să nu le preţuieşti.

                       Şi mai sunt şi femeile ideal… Idealul feminin. Cunoşti una singură într-o viaţă şi ai face bine s-o păstrezi lângă tine deşi am învăţat ceva despre ele, însă o să îţi povestesc altă dată pentru că sunt prea multe de spus, iar vinul alb nu merge prea bine cu amintirile dureroase. Pentru ele s-a creat vinul roşu…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply