Femei, lăsaţi bărbaţii să vă iubească pentru ceea ce sunteţi, nu pentru ceea ce se aşteaptă ei să fiţi. Femei, iubiţi-vă şi voi aşa cum sunteţi, nu aşa cum impun alţii ,,perfecţiunea”.

                                    Femei, lăsaţi bărbaţii să vă iubească pentru ceea ce sunteţi, nu pentru ceea ce se aşteaptă ei să fiţi. Vrem să fim actriţe? Ne dorim să fim false? Intenţionăm ca ei să se îndrăgostească de aparenţe, de abilităţile noastre de a le fi pe plac? Nu… Trebuie să lăsăm lucrurile să se aşeze în linişte, trebuie să le arătăm persoanelor dragi şi părţile noastre urâte dacă ne dorim să le aprecieze şi mai mult pe cele frumoase. Bărbatul care te poate iubi în cele mai urâte zile, atunci când poate nu meriţi, e bărbatul care îţi merită toată iubirea, toată frumuseţea şi tot respectul în fiecare zi, dar mai ales în cele mai frumoase, acelea în care eşti fericită. Bărbatul care se împacă în egală măsură cu toate defectele tale, are tot dreptul să-ţi primească şi calităţile, le merită din plin.

                                    Dragi femei, iubiţi-vă şi voi, dar iubiţi-vă tot aşa cum sunteţi voi de fapt. Încetaţi să vă apreciaţi numai într-o anumită pereche de blugi, numai cu o anumită nuanţă pe buze pentru că nu are nimeni dreptul să spună ce e frumos şi ce e urât, nu are nimeni voie să-i impună standarde perfecţiunii. Femeie, nu te mai urî pentru tot ce nu le convine celorlalţi şi acceptă-te, căci dacă tu nu te iubeşti, ce pretenţii să mai ai de la ceilalţi? Ce pretenţii să mai ai de la el? Dacă tu nu te respecţi, te mai aştepţi încă să o facă cei din jurul tău? Uneori bărbaţii iubesc atât de mult încât urăsc să te audă cum te subapreciezi. Uneori bărbaţii te văd femeia perfectă, iar pentru ei chiar eşti, indiferent dacă porţi sau nu acea pereche de blugi care crezi tu că-ţi vine ,,perfect”. Uneori, de fapt de mai multe ori, e bine să te iubeşti, să te respecţi, să nu-ţi vezi doar defectele pentru că asta te poate face fericită, iar de fericirea ta poate depinde şi fericirea altcuiva.

                                    Femei, lăsaţi bărbaţii să vă iubească pentru ceea ce sunteţi, nu pentru ceea ce se aşteaptă ei să fiţi. Femei, iubiţi-vă şi voi aşa cum sunteţi, nu aşa cum impun alţii ,,perfecţiunea”.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (16)

  1. nicusor 03rd aprilie 2016 at 00:36 -

   palmi… 🙂

   Reply

  Leave a Reply