Făt-Frumos al mileniului III

                                      Ei, dragele mele şi dragii mei, Făt-Frumos a observat şi el că nu e de glumă cu modernizarea şi s-a hotărât că trebuie să facă o schimbare radicală. Şi-a vândut şaua şi calul pe internet, şi-a cumpărat un smartphon de ultimă generaţie şi a pornit în căutarea alesei inimii sale călare pe… like.

                                      Nu, nu aţi citit greşit. După ce a schimbat sabia cu o trusă destul de încăpătoare de cuvinte care mai de care mai dulci, mai frumoase şi mai cuceritoare, Făt-Frumos al nostru a ieşit la agăţat pe… facebook.

                                     Totul începe cu o cercetare amănunţită a profilului celei cu privirea ademenitoare, apoi urmează nelipsita cerere de prietenie. Imediat ce a făcut marele pas nu-i mai rămâne decât să aştepte, niciodată mai mult de 48 de ore. Nimeni nu este atât de iresponsabil încât să lase notificările şi mesajele neverificate mai mult de 48 de ore. Dacă este destul de norocos, iar cererea va fi acceptă, va putea să treacă liniştit la următorul pas.

                                     Like-ul. Pentru început numai unul. Nu vrea să pară disperat, dar nici dezinteresat aşa că la următoarea postare a prinţesei va reveni cu încă unul, poate poate îl observă şi ea din întâmplare.

                                     Acum e momentul de maximă încordare. Primul mesaj. Va încerca să fie cât mai interesant, va dori ca discuţiile să se îndrepte numai asupra ei, va strecura emoticoane pupăcioase şi inimioare oricând i se va ivi ocazia şi va spera ca măcar unul sau doi să primească răspuns. După vreo patru zile consecutive în care a încercat să vorbească oricât de des se putea cu scumpa domniţă, i-a mărturisit tot ce simte. I-a spus cât este de minunată, că până şi scurtele lor conversaţii îi fac ziua mai bună. Ea va fi profund mişcată de ,,sinceritatea” lui şi îi va cădea în braţe… Şi vor trăi fericiţi până la finalul poveştii care cu siguranţă va implica puţină curăţenie în lista de prieteni.

                                    Multe zâmbete şi o zi minunată în continuare dragii mei !

Foto: We Heart It

larges

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply