Făcându-ţi femeia fericită le arăţi tuturor cât de bărbat eşti.

                                   Ai încercat să fii bărbat având multe femeie în pat, deşi ai fi putut încerca să faci asta având o singură femeie în suflet. Eu cred că era mai uşor aşa… Şi mai frumos. Dar ai ales să dai afară din sufletul tău femeia care te iubea doar pe tine pentru a-i face loc în pat uneia care, cel mai probabil, nu te-a iubit deloc sau nu atât cât te-ai fi aşteptat să o facă.

                                   Ştii… Un bărbat bun se respectă, e un adevărat domn şi caută calitate, nu cantitate. Asta face diferenţa de foarte multe ori. Un bărbat bun ştie să ofere iubire ca să poată cere, la rândul său, iubire, în timp ce îi va vedea pe ceilalţi alergând după fuste scurte şi decolteuri adânci… El va căuta orizonturi deschise şi minţi frumoase de iubit tot mai mult în fiecare zi. 

                                   Dragule, făcându-ţi femeia fericită le arăţi tuturor cât de bărbat eşti. Şi te vor invidia ceilalţi, te asigur. Poate, nu îţi vor spune, dar în sinea lor te vor invidia pentru că ştiu şi ei cât de greu poate fi să faci o femeie fericită dacă nu pui suflet, iar mulţi sunt cei care nu pun suflet în ziua de azi… Te vor invidia şi vor încerca să te facă să te simţi prost pentru ceva ce faci atât de bine, dar nu vor reuşi, nu? Bărbaţii buni nu ţin cont de ce spun alţii, ei îşi iubesc femeile şi punct, părerea altora nu contează. 

                                   Mulţi ar trebui să înveţe asta, că zâmbetul femeii de lângă tine spune multe despre felul tău de a fi, despre implicarea ta şi despre modul în care iubeşti. Mulţi ar trebui să ştie că femeile care sunt iubite zâmbesc într-un mod aparte şi asta doar pentru că sunt foarte fericite alături de cel care poate fi numit, în toată puterea cuvâtului, bărbat.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts