Fă greșeli, iubește, călătorește, distrează-te și trăiește viața pe care vrei să o trăiești alături de oamenii pe care îi iubești. Nu lăsa toate astea pe mai târziu. Viața e prea scurtă ca să o poți amâna pe mai târziu.

                              Sunt momente în care nu putem, pur și simplu, să facem ce ne dorim pentru că dorințele noastre nu depind doar de noi. Dar sunt și momente în care toată puterea de decizie și de acțiune ne aparține. Frumoase mai sunt momentele astea… Dar alegem uneori să le pierdem și să le amânăm. Nu știu din ce motive. De teamă sau pentru că nu credem că e timpul potrivit.

                              Însă nu ar trebui să ne temem de nimic atunci când vine vorba despre a face ceea ce ne place. Nu ar trebui să avem îndoieli și să stăm prea mult pe gânduri pentru că spontaneitatea are și ea farmecul său. Cele mai frumoase amintiri nu se planifică, ele se nasc din senin.

                              Așa că… Fă greșeli, iubește, călătorește, distrează-te și trăiește viața pe care vrei să o trăiești alături de oamenii pe care îi iubești. Nu lăsa toate astea pe mai târziu. Viața e prea scurtă ca să o poți amâna pe mai târziu. E prea scurtă pentru a accepta să o trăiești alături de oameni care nu te fac fericită și în locuri care te plictisesc.

                              Nu are rost să asculți de oamenii care nu te încurajează să îți depășești limitele. La fel cum nu are rost să te îndoiești de tine prea des. Va veni cândva o zi în viața ta în care te vei mândri cu faptul că ai avut curajul să riști. Acea zi va veni numai dacă începi de azi să lucrezi la cine ești de fapt, la ce îți dorești cu adevărat, nu la ce vor alții să fii sau la ce își doresc ei. Nu contează că te vei împiedica și vei cădea, știi să te ridici. Nu contează că uneori nu îți va fi ușor. Contează doar ca la final să fii fericită. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts