Există viaţă şi după o despărţire!

                      E greu. E într-adevăr greu să treci peste o relaţie în care ai pus suflet pentru că e greu să începi să percepi viaţa fără cineva pe care ai iubit. Timpul vindecă, te ajută să uiţi, dar uitarea e scumpă din acest punct de vedere. Cred că ne e mai uşor să trecem peste tragediile lucrurilor care au fost urâte decât peste cele ale lucrurilor frumoase.

                     Ca întotdeauna, după o despărţire, începutul e greu, dar treptat înveţi să te obişnuieşti cu noua situaţie, bineînţeles după ce râuri întregi de lacrimi amare ţi-au curăţat sufletul. În acele momente te împrieteneşti cu singurătatea, te ascunzi în profunzimile gândurilor şi trăieşti acolo de teamă să nu apară iarăşi ceva care să te poată răni. Însă la un moment dat se întâmplă ceva. Te saturi de acelarge (9)a stare jalnică. Te saturi să îţi plângi de milă. Redescoperi puterea de a lupta. Realizezi că viaţa nu se termină într-o desparţire si poate că nici măcar un capitol al acesteia. Aunci accepţi vindecarea. E ca atunci când tragi draperiile şi accepţi lumina renunţând să te mai ascunzi de soare. Atunci reiei totul de la capăt. Ştii că sfârşitul poate fi acelaşi, că poţi iar să suferi, dar eşti dispusă să îţi asumi acest risc. Stii că merită. Iar viaţa îşi reia cursul fieresc. Dar întotdeauna trebuie să îţi acorzi timp.

Cum a fost viaţa voastră după despărţiri?

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Ai perfecta dreptate,uite pot sa iti spun o situatie personala, 8 ani de zile din punctul meu de vedere frumosi,superbi,in care am iubit,m-am dedicat 100% si am avut grija,prea multa grija,ingrijorare….Si dintr-o data dupa ce afli anumite lucruri si esti ranit pleaca cu cuvinte de genul „nu mai am nevoie de tine,nu te mai iubesc etc.”Nu am putut realiza asta niciodata cum un om poate sa fie aruncat nevinovat.M-am invinovatit zile,luni la rand,m-am ascuns,inchis in mine si am realizat pentru ce? Doar sunt nevinovat eu mi-am dat silinta….ea a ales partea cealalta,lumea,lucrurile materiale etc. De uitat niciodata nu o sa poti oricat de mult te-ai stradui,mai ales daca au fost implicate sentimente puternice,cu bune cu rele,dar m-am impacat cu ideea si mi-am propus „to go forward”.La inceput e foarte foarte greu, ca sa o iei de la 0 cel putin din partea masculina,sa ai incredere din nou in cineva…..dar timpul vindeca ranile,nu uit si totusi sufletul meu parca ar mai da o sansa, poate sunt mai sentimental de felul meu dar asa sunt!!Sunt convins ca nu va fi dar am zis ca atat merita cel putin un mic vis ascuns in interiorul meu 🙂 „Life goes on” si nu se stie niciodata ce va fi si cum va fi….ideea e sa fii optimist tot timpul !!! Soarta si destinul decide 🙂

 • COMMENT (1)

  1. alex 26th martie 2016 at 23:03 -

   Ai perfecta dreptate,uite pot sa iti spun o situatie personala, 8 ani de zile din punctul meu de vedere frumosi,superbi,in care am iubit,m-am dedicat 100% si am avut grija,prea multa grija,ingrijorare….Si dintr-o data dupa ce afli anumite lucruri si esti ranit pleaca cu cuvinte de genul „nu mai am nevoie de tine,nu te mai iubesc etc.”Nu am putut realiza asta niciodata cum un om poate sa fie aruncat nevinovat.M-am invinovatit zile,luni la rand,m-am ascuns,inchis in mine si am realizat pentru ce? Doar sunt nevinovat eu mi-am dat silinta….ea a ales partea cealalta,lumea,lucrurile materiale etc. De uitat niciodata nu o sa poti oricat de mult te-ai stradui,mai ales daca au fost implicate sentimente puternice,cu bune cu rele,dar m-am impacat cu ideea si mi-am propus „to go forward”.La inceput e foarte foarte greu, ca sa o iei de la 0 cel putin din partea masculina,sa ai incredere din nou in cineva…..dar timpul vindeca ranile,nu uit si totusi sufletul meu parca ar mai da o sansa, poate sunt mai sentimental de felul meu dar asa sunt!!Sunt convins ca nu va fi dar am zis ca atat merita cel putin un mic vis ascuns in interiorul meu 🙂 „Life goes on” si nu se stie niciodata ce va fi si cum va fi….ideea e sa fii optimist tot timpul !!! Soarta si destinul decide 🙂

   Reply

  Leave a Reply