Există femei căsătorite care trăiesc iubirea unei relaţii stinse..

                                    Uneori, ca femeie, ai lângă tine bărbatul vieţii tale şi din diferite motive, din vina ta sau a lui… Sau din vina amândurora… Din anumite motive nu mai puteţi continua împreună. Îşi alege fiecare un alt drum şi merge mai departe. Dar totuşi, dacă e bărbatul vieţii tale, iubirea pe care i-o porţi nu se evaporă pur şi simplu, ci rămâne în sufletul tău ca o amintire frumoasă care doare. Înapoi nu mai poţi merge pentru că, deşi el este încă cel pe care îl doreşti lângă tine, nu ştii dacă tu mai eşti ceea ce îşi doreşte el. Nu ştii dacă aţi mai fi în măsură să faceţi lucrurile dintre voi doi să funcţioneze ca la început, aşa că îţi vezi în continuare de drum…

                                    Găseşti şi tu un bărbat care să te iubească şi pe care ajungi să îl iubeşti, dar nu mai poţi iubi aşa cum o făceai cândva, nu mai poţi pentru că nu te-ai vindecat de o iubire care ţi-a furat tot sufletul. Te căsătoreşti cu acel bărbat de dragul acelei împliniri pe care spune toată lumea că o ai atunci când ai propria ta familie, dar dacă nu te căsătoreşti cu bărbatul vieţii tale, acea împlinire nu îţi va aparţine ţie. Tu nu vei avea decât zeci de întrebări şi sute de îndoieli. Te vei preface în fiecare zi că eşti fericită în timp ce sufletul jeleşte toate deciziile proaste pe care le-ai luat în viaţă în legătură cu sentimentele tale. Tu vei trăi iubirea unei relaţii care a murit de mult timp…

                                     Întrebarea care te macină cel mai tare este dacă el poate fi fericit fără tine. Te întrebi asta mereu, dar refuzi să cauţi vreun răspuns de teamă să nu ţi se taie răsuflarea şi să îţi moară sufletul la auzul său… Preferi să te întrebi şi să te doară, decât să ştii un răspuns care te poate ucide pe înterior.

                                    Şi ştii câte astfel de femei există? Nu ai cum. Şi nici nu îţi doresc să aflii vreodată. Eu pe ele le-aş numi femei puternice… Există femei căsătorite care trăiesc iubirea unei relaţii care a murit…

Foto: We Heart It

large (4)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Un articol superb!!! Poate si pentru atinge o coarda sensibila! Oricum….mi-a facut o deosebita placere sa il citesc. Felicitari!

 • Dama De Trefla, cu siguranta exista o multime de asemenea femei, dar la numarul barbatilor aflati in aceasta situatie nu v-ati gandit … De ce credeti ca numai femeile au asemenea deceptii ?

 • Sunt asa femei, da! Sunt si eu una din ele, din pacate. 11 ani… de inima franta si de un „Te iubesc” mintit in fiecare zi. Pentru mine nu exista un alt barbat langa care as putea sa fiu fericita, cred. Insa… e ocupa, tot cu o relate oxica. El iubeste la fel de mult pe alta, care la randul ei, e indragostita si are o relatie frumoasa cu iubtul ei. E viata grea. Nustiu daca noi o facem asa sau… Eu as da orice sa-l pot scoate din suflet ca sa-mi pot iubi asa cum merita barbatul meu cu care am copii si care ma iubeste. Dar nu pot. Mi-e greu…. Foarte greu…. Sunt o proasta, ati spune. Stiu. Dar de ce nu pot sa fiu altfel?

 • COMMENTS (7)

  1. Canteen In Delhi NCR 21st noiembrie 2017 at 15:11 -

   Nice content, looking forward to read more

   Reply
  2. Liliana 15th octombrie 2016 at 15:01 -

   Sunt asa femei, da! Sunt si eu una din ele, din pacate. 11 ani… de inima franta si de un „Te iubesc” mintit in fiecare zi. Pentru mine nu exista un alt barbat langa care as putea sa fiu fericita, cred. Insa… e ocupa, tot cu o relate oxica. El iubeste la fel de mult pe alta, care la randul ei, e indragostita si are o relatie frumoasa cu iubtul ei. E viata grea. Nustiu daca noi o facem asa sau… Eu as da orice sa-l pot scoate din suflet ca sa-mi pot iubi asa cum merita barbatul meu cu care am copii si care ma iubeste. Dar nu pot. Mi-e greu…. Foarte greu…. Sunt o proasta, ati spune. Stiu. Dar de ce nu pot sa fiu altfel?

   Reply
  3. johanson 23rd decembrie 2015 at 15:45 -

   Dama De Trefla, cu siguranta exista o multime de asemenea femei, dar la numarul barbatilor aflati in aceasta situatie nu v-ati gandit … De ce credeti ca numai femeile au asemenea deceptii ?

   Reply
  4. Ioana 28th septembrie 2015 at 13:47 -

   Un articol superb!!! Poate si pentru atinge o coarda sensibila! Oricum….mi-a facut o deosebita placere sa il citesc. Felicitari!

   Reply
  5. Confesiuni de SOTIE 24th iulie 2015 at 15:56 -

   N-ar fi o idee rea sa pui un widget de abonare prin mail. Te va ajuta si pe tine, si pe cei care vor sa primeasca mailuri.

   Reply

  Leave a Reply