Eu vreau doar un om, nu vreau un erou, n-am nevoie să fiu salvată, prinţesele sunt salvate, femeile puternice se ridică singure.

                                   Vreau doar un om. Vreau un om care să zâmbească atunci când zâmbesc şi care să mă facă să zâmbesc atunci când zâmbeşte. Vreau un om care să-mi spună totul fără să-mi spună nimic atunci când mă priveşte sau să nu-mi spună nimic atunci când nu mai vrea să tacă din gură. Vreau un om care să plângă la pieptul meu şi pe umărul căruia să-mi sprijin capul atunci când simt că nu mai pot. Vreau un suflet puternic şi fragil, frumos şi imperfect, dulce, dar care să nu fie niciodată prea mult, cald, dar care să-mi ofere răcoarea necesară zilei de azi pentru a-mi aminti că noi trăim în realitate, nu în dorinţe şi vise. 

                                   Doar un om care să-mi ofere motive să nu mai am nevoie de alţi oameni falşi, mincinoşi şi făţarnici. Doar un om pentru care eu să fiu doar un om, dar în însemnătatea neînsemnată a fiinţei mele să fiu tot. 

                                   Eu vreau doar un om, nu vreau un erou, n-am nevoie să fiu salvată, prinţesele sunt salvate, femeile puternice se ridică singure. Eu am nevoie de cineva pentru care să lupt mai departe, am nevoie să fiu un sens în viaţa cuiva care la rândul său să fie un sens al vieţii mele. Femeile puternice nu caută calea uşoară, nu vor să fie o povară şi nu îşi doresc să fie cărate în spate tot restul vieţii. Femeile puternice te prind tare de mână ca să-ţi demonstreze că vor fi lângă tine mereu. Nu în spatele tău pentru că nu vor să alerge după tine, nici înaintea ta pentru că n-au de gând să te lase în urmă. Alături de tine ca să fiţi egali în orice, dar mai ales în faţa problemelor. Eu vreau doar un om, un bărbat, nu vreau eroi. Eroii sunt pentru femei slabe care nu vor să înfrunte nimic, care se tem. Şi femeile puternice se tem, dar ele sunt mai tari decât orice teamă.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Se spune ca cei care insista pe un subiect de cele mai multe ori de lucrul acela le e frica…femei puternice…de ce nu…chiar trebuie echilibrata balanta puterii..dar de ce trebuie sa ne intrecem oare ? Vorbe…cuvinte…expresiii…pana la urma doar faptele conteaza. De ce trebuie sa fim puternici cand doar slabiciunile ne arata cum suntem de fapt…

 • COMMENTS (480)

  1. Paul 21st februarie 2016 at 15:35 -

   Se spune ca cei care insista pe un subiect de cele mai multe ori de lucrul acela le e frica…femei puternice…de ce nu…chiar trebuie echilibrata balanta puterii..dar de ce trebuie sa ne intrecem oare ? Vorbe…cuvinte…expresiii…pana la urma doar faptele conteaza. De ce trebuie sa fim puternici cand doar slabiciunile ne arata cum suntem de fapt…

   Reply

  Leave a Reply