Eu pot face ceva ce tu nu ai putut, te pot iubi numai pe tine o viaţă întreagă, așa că te iert.

                                   ,,Te iert pentru că vreau să îţi demonstrez încă un lucru… Eu pot face ceva ce tu nu ai putut, te pot iubi numai pe tine o viaţă întreagă.

                                   E oarecum şi vina mea. Am creat în inima ta un loc numai al meu, dar de la o vreme nu l-am mai putut umple de una singură, aşa că ai vrut să mă ajuţi, nu? De ce ai fi trăit cu o parte de inimă goală şi cu sufletul secat de iubirea care i se cuvine?

                                  E şi vina mea, aşa că te iert. Numai un om care posedă o putere interioară de neclintit şi o iubire sinceră poate iubi o viaţă întreagă aceeaşi persoană. Tu poate n-ai iubit-o…

                                 Îmi vei spune că înaintea ta am mai iubit, poate, şi eu alţi bărbaţi, iar eu îţi voi spune că viaţa mea a început cu adevărat abia atunci când am început să te iubesc pe tine.

                                Te iert pentru că ştiu că mă iubeşti. Te iert pentru că ştiu că şi eu te iubesc, iar de plecat, nu am putere suficientă să plec. Te iert pentru că vreau să te învăţ să iubeşti din nou aşa cum ai făcut-o odată… Ştiu că meriţi să rămân, deşi poate eu nu am meritat să îmi pleci atunci.

                               Pot ierta şi pot şterge tot trecutul pentru că iubesc, dar mă întreb cum ai putut face tu lucruri pe care sunt nevoită să le şterg… Cum, dacă iubeşti? Nu voi afla niciodată. Nu vreau să aflu de una singură şi nu vreau să îmi explici. Acum uit, nu vreau să îmi reamintesc…

                              …Te iert pentru că vreau să îţi demonstrez încă un lucru… Eu pot face ceva ce tu nu ai putut, te pot iubi numai pe tine o viaţă întreagă…

                              Îţi scriu ţie, cel care a greşit în iubire. Nu mi-ai greşit mie, ne-ai greşit nouă. Îţi scriu şi las aici, îngropate, toate gândurile care îmi amintesc ce-ai făcut. Am uitat…”

 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply