Eu nu sunt curva ta!

                          E atât de tipic… Tu ai impresia că femeia trebuia să ți se târască în pat, să îți facă pe plac și să îți aducă plăcere. Abia mai apoi, poate, dacă te hotărăști tu după ce te-ai gândit bine, ar putea să îți ajungă în suflet, nu? Îmi pare rău să te dezamăgesc, dar lucrurile nu stau chiar așa. Dacă vrei cu adevărat ca o femeie să îți ofere tot ce are ea mai bun, iubește-o. Iubește-o și punct. Ai să vezi de câtă purtare de grijă e capabilă, ai să vezi câtă iubire și ce fericire îți poate oferi. Și te va satisface și în pat, cu siguranță, pentru că îi va fi mai ușor să îndrăznească să încerce lucruri noi alături de un bărbat care îi oferă siguranță și care îi demonstrează că sentimentele lui sunt o certitudine, nu o îndoială.

                          Ea nu e curva ta! Să nu te aștepți să primești sex fără ca ea să aibă așteptări pentru că va trebui să îi oferi ceva mai mult unei femeie cu principii și caracter, cu educație și maniere. Să nu te aștepți să fie vorba numai de o noapte și atât pentru că ea nu va fi de acord și vei avea mult de lucru pentru a obține acea noapte la care visezi. Ea nu e curva ta! Și îți vei da seama de asta atunci când vei întâmpina dificultăți în a o cuceri, fie și pentru o singură noapte, atunci când îți va zdruncina toată încrederea pe care o aveai în aptitudinile tale de bărbat puternic și cuceritor.

                          Și… Eu nu sunt curva ta! Așa că să nu crezi că îți va fi ușor să mă ai, nici în suflet, nici în pat și nici oriunde. Va trebui să te străduiești, să demonstrezi, să fii serios și să mă respecți. Dar mai ales să mă iubești. În primul rând să mă iubești. De la început până la sfârșit.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts