Eu nu iau decizii bune pentru ceilalţi, eu iau decizii bune pentru mine!

                                      Eu nu prea fac nimic din ce se aşteaptă ceilalţi să fac. Sunt un suflet liber şi imprevizibil, eu nu iau decizii bune pentru ceilalţi, eu iau decizii bune pentru mine şi asta e cauza pentru care unii au încetat să mă placă. Am încetat să mai ţin cont de păreri care nu-şi au rostul venite de la oameni dezinteresaţi care vorbesc doar pentru că nu pot să tacă. 

                                      Nu mă ghidez după standarde şi reguli, nu mă pot identifica sub nicio formă cu vreun tipar, eu nu îmi caut limitele pentru că nu-mi doresc să pot spune că de aici şi până aici pot face, spune, gândi, simţi, iubi, duce dorul sau orice altceva. Eu caut să mă autodepăşesc şi continui să uimesc, dar mai ales să mă uimesc. 

                                      Previzibilă am încetat să mai fiu atunci când m-am oprit din a le da oamenilor de înţeles că simt ceva pentru ei, că în sufletul meu se întâmplă lucruri pe care nu le pot explica sau înţelege şi oprindu-mă din a oferi dovezi, ei au început să ezite în a cere şi tot cere ceva de la sufletul meu. Au început să se teamă de refuz şi a fost mai bine. Am încetat să fiu luată drept proastă, dar aceia care au început să vadă că intereselor lor nu mai pot fi atinse, au încetat să mă placă. M-a durut sufletul când mi-am dat seama că oamenii din jur nu sunt întotdeauna ceea ce par. Eu păream că nu simt nimic, dar simţeam totul, aş fi ocrotit totul, aş fi ajutat, aş fi ascultat şi aş fi trecut la fapte. Ei păreau că simt atât de multe, dar doar mergeau în direcţia vântului, nu cumva să le sufle în faţă pentru a-i face să simtă răcoarea aspră a vieţii. 

                                      Am încetat să îi mai ascult pe cei de la care nu am nimic de învăţat, am început să fiu exact aşa cum îmi doresc să fiu şi îmi place să fiu un suflet imprevizibil şi liber.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply