Eu nu am nevoie de un bărbat care să îmi ofere cadouri scumpe. Eu am nevoie de un bărbat care să mă înveţe în fiecare zi să fiu eu însămi… De un bărbat alături de care să nu mă tem că voi fi judecată în vreun fel.

Nu vreau să îmi petrec viaţă alături de cineva care îmi oferă bijuterii, haine şi tot felul de cadouri scumpe, dar vreau să mi-o petrec alături de un om lângă care să pot construi tot ce am dorit vreodată. Nu vreau să îmi aducă întreaga lume la picioare, dar mi-aş dori să pot construi împreună cu el propria noastră lume, încet, cu sentimente sincere, respect, încredere şi înţelegere.

                                    Am nevoie de un bărbat care să asculte pentru a înţelege, nu doar pentru a spune că a ascultat. Am nevoie de un bărbat care să îmi fie alături în toate sensurile cuvântului, nu doar să mă ţină în braţe rece şi trist. Am nevoie de un bărbat care să mă sărute pe frunte la finalul zilelor şi să îmi spună că e mândru de mine, de el şi de noi pentru că reuşim în continuare să păstrăm vie acea flacăra ce ne-a unit încă de la început. Eu nu am nevoie de un bărbat care să îmi ofere cadouri scumpe. Eu am nevoie de un bărbat care să mă înveţe în fiecare zi să fiu eu însămi… De un bărbat alături de care să nu mă tem că voi fi judecată în vreun fel.

                                    Aceia care cred că e uşor să ajungi la sufletul femeii cu un cadou, se înşală. Noi vrem să fim cucerite, nu cumpărate. Nu contează floarea, ci gestul. Nu e important preţul cadoului, ci faptul că cineva chiar s-a gândit la tine. Nu ne dorim să ni se cumpere atenţia şi să ni se ofere daruri în loc de prezenţa omului de alături pentru că nimic nu poate compensa lipsa unui suflet… Nimic. Femeile vor iubire şi tot ce rezultă din frumuseţea ei. Nu vrem să fim dezamăgite, amăgite şi minţite pentru că asta doare al dracului de tare… Vrem să avem aproape oameni pentru care să însemnăm ceva, oameni alături de care să putem fi atunci când au şi când nu au nevoie de noi. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts