Eu nu am nevoie de o destinație anume. Am nevoie de cineva care să meargă cu mine. Oriunde. Oricând. Fără să ne temem că ne vom rătăci. 

                      Pentru mulți dintre noi contează foarte mult destinația, nu și călătoria în sine. Mai puțin când vine vorba despre viața în sine, pentru că ne temem de ce ar putea reprezenta acea destinație, și anume un sfârșit. Ne temem de sfârșit pentru că nu suntem obișnuiți să îl privim ca pe un nou început.

                      Așa că eu mi-am stabilit scopuri și obiective, mi-am făcut planuri și apoi alte planuri care să le urmeze după ce le voi finaliza. Dar nu și când vine vorba despre a trăi în adevăratul sens al cuvântului. Nu când vine vorba despre iubire. Nu vreau să mă gândesc la o destinație anume, nu vreau să creez scenarii care nu se vor întâmpla. Pur și simplu trăiesc viața cu bune și cu rele, o iau ca atare și schimb ce pot schimba. Iar ce nu pot, accept așa cum e. Ce altceva să fac?

                      Eu nu am nevoie de o destinație anume. Am nevoie de cineva care să meargă cu mine. Oriunde. Oricând. Fără să ne temem că ne vom rătăci. Fără să ne fie teamă că ne vom pierde unul pe altul. Și dacă ne vom pierde, înseamnă că așa a trebuit să fie, să ne găsim, dar nu să ne și păstrăm. Vom merge o vreme singuri, pe drumuri diferite și apoi îi vom întâlni pe cei care ne sunt sortiți cu adevărat.

                      Nu îmi e teamă de eșec. L-am mai trăit și înainte. M-a maturizat și m-a călit. Am învățat să nu cred în totdeauna atunci când mi-e promis de oameni care îl amână pe azi.

                      Mă concentrez pe ce e important, trăiesc clipa fără să mă întreb mereu ce va fi mâine. Mă bucur de călătorie în sine, de viață, de iubire. Nu mă concentrez pe destinație. Și am nevoie de cineva care să privească lucrurile în același fel.

Foto: Nathan McBride

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts