Eu n-am să îți cer nimic. Dacă mă vei iubi, vei ști și singur ce îmi trebuie, de ce am nevoie. Și nu voi avea pretenția să mă pui pe primul loc. Voi fi foarte fericită dacă îmi vei face un loc doar al meu alături de tine. 

                           Eu n-am să îți cer nimic. Dacă mă vei iubi, vei ști și singur ce îmi trebuie, de ce am nevoie. Și nu voi avea nevoie de cadouri scumpe, de genți de firmă sau mai știu eu ce alte mofturi fără de care unele nu pot trăi. Nu voi avea nevoie de banii tăi, nu te voi iubi pentru mașina pe care o conduci și nici pentru altceva ce ține de domeniul materialului. Dar voi avea nevoie de altceva, de ceva ce valorează mai mult, dar care nu poate fi cumpărat cu bani. Voi avea nevoie să fii prezent și să mă iubești. Voi avea nevoie să nu te lași așteptat și să mă sprijini când îmi va fi greu… Voi avea nevoie să fii ceea ce nu au fost alți bărbați înaintea ta și să îmi demonstrezi că m-am înșelat atunci când am avut tendința să generalizez dând vina pe toți bărbații, nu doar pe cei care m-au rănit. 

                           Și nu voi avea pretenția să mă pui pe primul loc. Voi fi foarte fericită dacă îmi vei face un loc doar al meu alături de tine. Nu vreau să merg în viață, în relația noastră, înaintea ta, pentru că s-ar putea să fac pași greșiți și nu îmi doresc să te trag după mine. Dar nici în spatele tău nu vreau să merg pentru că am mai făcut asta și am greșit. Vreau doar să ne fim alături, să luăm decizii împreună, să ni le asumăm, și să nu ne învinovățim unul pe celălalt pentru ceva ce am făcut împreună. De asta vreau să stau alături de tine, să ne sprijinim când va fi greu și să ne bucurăm când viața ne va zâmbi. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts