Eu când te-am luat, te-am luat cu tot cu trecut şi greşeli, cu întrebări şi îndoieli, cu frici şi speranţe, te-am luat cu totul ca să-mi fii totul. La fel să mă iei şi tu dragule, la fel să mă iei şi tu!

                                       Eu când te-am luat, te-am luat cu tot cu trecut şi greşeli, cu întrebări şi îndoieli, cu frici şi speranţe, te-am luat cu totul ca să-mi fii totul. La fel să mă iei şi tu dragule, la fel să mă iei şi tu!

                                       Trebuie să accepţi omul de lângă tine exact aşa cum e, trebuie să-i înţelegi problemele, să-i accepţi rănile făcute de alţii şi să încerci tu să le vindeci. Iubirea nu e chiar atât de uşoară cum cred cei mai mulţi că e. Iubirea nu e chiar un joc de-a seducţia, e serioasă, în primul rând serioasă, iar neserioşii rămân pe afară şi privesc din exterior cu părere de rău că n-au ştiu ce să facă atunci când era cazul să facă ceva.

                                       Ea nu-şi doreşte pe unul care să tot umble în trecutul care nu prea îi face nici ei plăcere. N-are chef să stai tu să-i numeri iubirile din trecut, dacă eşti destul de bărbat o accepţi aşa cum e, cu tot cu greşeli şi lucruri bune, nu te interesează pe cine a iubit înainte, ar trebui să te intereseze pe cine iubeşte de acum înainte. Nu-i critica alegerile, te numeri printre ele.

Femeia te acceptă cu toate iubirile din trecut, ştie că ele te-au condus către ea, ştie că te-au învăţat lecţii pe care ar trebui să le pui în aplicare cu ea, ştie că ai fost nevoit să pierzi pentru a învăţa ce e cu adevărat important şi nu şi-ar fi dorit să fie ea cea pe care o pierzi.

                                       La fel să mă iei şi tu dragule, la fel să mă iei şi tu pentru că n-am să pot suporta ideea că tu nu eşti împăcat cu mine toată, trecut şi prezent. Oamenii care se iubesc se acceptă, nu încearcă să se schimbe, se iubesc şi atât. Eu te-am luat cu totul ca să-mi fii totul, la fel aş vrea să faci şi tu.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply