O femeie deşteaptă nu are pretenţia să îi oferi cadouri, ci să îţi petreci timpul alături de ea. O femeie puternică nu vrea să fii perfect, dar are pretenţia să nu repeţi aceleaşi greşeli ca cei care au rănit-o în trecut.

                                 O femeie deşteaptă nu are pretenţia să îi oferi cadouri, ci să îţi petreci timpul alături de ea. Cel mai valoros cadou pe care i-l poţi oferi unui om pe care îl iubeşti este timpul. Pentru că nu îl vei câştiga niciodată înapoi şi nu vei putea vreodată să îl cumperi cu bani. Pentru o femeie, faptul că vrei să îţi petreci timpul cu ea este o dovadă clară a faptului că o iubeşti şi că vrei să o faci fericită. Dacă nu oferi aşteptări, în mod automat oferi fericire. 

                                 O femeie puternică nu vrea să fii perfect, dar are pretenţia să nu repeţi aceleaşi greşeli ca cei care au rănit-o în trecut. Ea îţi va putea ierta foarte multe, dar nu şi absenţa, indiferenţa sau să îi zdruncini încrederea pe care ţi-o acorda. Tocmai pentru că este puternică va putea să te ierte şi când o va face, va uita cu siguranţă că i-ai greşit, trebuie doar să ai grijă în ce măsură greşeşti. După ce eşti rănită o dată, îţi este greu să mai ierţi aceeaşi greşeală şi a doua oară, chiar dacă e vorba despre oameni diferiţi. 

                                 O femeie minunată nu doreşte lângă ea un bărbat perfect, ci unul care să o asculte, să o înţeleagă şi să o iubească exact aşa cum e. Pentru că ea ştie cât înseamnă toate astea. Atunci când găseşti un om capabil să te accepte şi să te iubească aşa cum eşti, ar trebui să ai grijă de acel om pentru că el are puterea să îţi aducă fericirea şi să alunge tot ce te va face să oboseşti de-a lungul vieţii. 

                                 Să ştii că ea va putea fi tot ce îţi doreşti şi tot ce ai nevoie ca să fii fericit, dar va trebui să faci la fel pentru ea. Şi nu din obligaţie, ci pur şi simplu din iubire. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts