Eşti o femeie ,,la locul tău”? Păi locul tău, dragă femeie, e lângă el, în viaţă. În braţele lui, noaptea în pat. Şi pe scaunul de alături, dimineaţa la cafea.

                                  Eşti o femeie ,,la locul tău”? Păi locul tău, dragă femeie, e lângă el, în viaţă. În braţele lui, noaptea în pat. Şi pe scaunul de alături, dimineaţa la cafea.

                                  Până nu îl găseşti pe el nu îţi găseşti nici locul. Nu te simţi incompletă, dar simţi un gol de necompletat. Sau cel puţin unul pe care nu îl poţi completa de una singură. Noi, oamenii, avem o pornire înnăscută de a completa golurile din jurul nostru şi mai ales pe cele din vieţile noastre. Şi dacă nu iubirea lasă cel mai mare gol în sufletul unui om, atunci ce? Dacă nu aşteptarea celui iubit te seacă de toate dorinţele, atunci ce? Dacă nu poate cel iubit să completeze, atunci cine poate?

                                  Ştii ce trebuie să înveţi exact atunci când trebuie pentru că mai târziu poate fi prea târziu? Trebuie să înveţi că din cauza unui idiot poţi pierde un adevărat domn dacă te laşi înfrântă de teamă şi îndoieli. Asta trebuie să înveţi.

                                  Un idiot te va face să suferi şi va merge mai departe de parcă nu s-a întâmplat nimic. Iar din cauza lui pot avea de suferit doi oameni şi o relaţie încheiată înainte să înceapă. Şi toate astea pentru că după ce suferă, o femeie refuză iubirea. Nu îi dă voie să o aline de teamă să nu o rănească… Da, din cauza unui idiot suferă ea că l-a pierdut, deşi eu n-aş numi-o pierdere, suferă el, cel care ar putea-o iubi pe ea, dar pe care ea nu îl acceptă de teamă să nu sufere iar… Şi ar mai putea suferi o relaţie care în loc să nu se termine niciodată, nici măcar nu are parte de un început.

                                  Ai grijă să nu pierzi un adevărat domn din cauza unui idiot. Locul tău nu e lângă cel din urmă, ci lângă cel care nu te va răni nici măcar cu o vorbă.

Foto: We Heart It

large (22)

 

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • „cel care nu te va răni nici măcar cu o vorbă.”-Exista o astfel de persoana?O persoana care sa nu te ranasesca cu nici macar o vorba?Ma indoiesc,toata lumea de raneste cu vorbe,si absolut toata lumea o face cu intentie.

 • COMMENTS (473)

  1. herwin 17th august 2019 at 06:50 -

   numpang post admin

   situs qq online terpercaya TarotQQ minimal deposit 25ribu

   Situs Togel Online dengan pasaran terlengkap dan terpercaya pasti bayar cuma di Folbeta

   Reply
  2. Roxana 14th septembrie 2015 at 03:51 -

   „cel care nu te va răni nici măcar cu o vorbă.”-Exista o astfel de persoana?O persoana care sa nu te ranasesca cu nici macar o vorba?Ma indoiesc,toata lumea de raneste cu vorbe,si absolut toata lumea o face cu intentie.

   Reply

  Leave a Reply