Eşti frumoasă, iar pentru el eşti cea mai frumoasă !

                                 În fiecare dimineaţă, atunci când te trezeşti cu părul răvăşit de visele din timpul nopţii şi ai încă faţa încărcată de ranchiuna pe care i-o porţi soarelui deoaraece nu a mai întârziat să răsară măcar 10 minute, eşti frumoasă. Eşti tu. Eşti ceea ce eşti şi este de ajuns.

                                Atunci când îţi pierzi minţile printre griji şi uiţi să zâmbeşti, tot eşti frumoasă. Nici grijile, nici absenţa zâmbetului, nici stresul şi nici nimic altceva sau nimeni altcineva nu îţi vor lua asta.

                                Chiar şi atunci când te afli în bucătărie şi ai făină pe faţă, în păr si pe haine, eşti frumoasă. Pentru că eşti tu. Şi asta e tot ce contează.

                                Eşti frumoasă atunci când eşti obosită şi îţi cad pleoapele peste ochi. 

                                Eşti frumoasă atunci când dormi.

                                Eşti frumoasă atunci când eşti nervoasă.

                                Eşti frumoasă mereu. Şi să nu uiţi asta niciodată. Eşti frumoasă şi ai un suflet la fel de frumos. Ai un suflet superb şi eşti un om minunat. Să nu uiţi asta !

                                Dar să îţi spun când eşti cea mai frumoasă. Eşti cea mai frumoasă atunci când te priveşte el în acel fel în care parcă se îndepărteză de lumesc şi e undeva departe spre absolut. Eşti cea mai frumoasă atunci când te vezi în ochii săi care zâmbesc mai mult decât buzele. Eşti mai frumoasă atunci când tu eşti singura pe care o doreşte dintre atâtea altele.

                                 Eşti frumoasă, iar pentru el eşti cea mai frumoasă !

                                 Nu contează ce spun ceilalţi şi nu contează ce vor să te convingă să crezi. Eşti minunată şi contează doar ce crezi tu şi ce crede el… Dar pentru el oricum eşti cea mai frumoasă. Meriţi mult. Meriţi enorm de mult şi nu ezita să ceri tot ce meriţi. El ştie asta şi nu va ezita să îţi ofere, dar tu să nu uiti un lucru:

                                Eşti frumoasă, iar pentru el eşti cea mai frumoasă !

Foto: We Heart It

large (65)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply