Este foarte uşor să dezbraci trupul unei femei, ceea ce e cu adevărat greu este să îi dezbraci sufletul

                              Majoritatea bărbaţilor au anumite concepţii conform cărora dacă au dezbrăcat trupul unei femei, au dus-o în dormitor şi au trăit câteva clipe frumoase alături de ea, aceasta este, în mod automat, câştigată pe de-a-ntregul. Ţin să vă anunţ, dragi bărbaţi care sunteţi de această părere, că vă înşelaţi amarnic. Existenţa unei femei se rezumă la lucruri de natură mult mai profundă decât sunteţi voi capabili să înţelegeţi uneori.

                              Este foarte uşor să dezbraci trupul unei femei, ceea ce este cu adevărat greu e să îi dezbraci sufletul, iar o femeie îţi va aparţine cu adevărat numai atunci când vei reuşi să îi dezgoleşti sufletul de îndoieli, temeri, singurătăţi şi tristeţi pentru a-l îmbrăca mai apoi în iubire.

                             Să nu fii niciodată sigur de iubirea unei femei care niciodată n-a plâns în braţele tale, niciodată nu s-a supărat pe tine din senin din cauza unei priviri piezişe şi niciodată nu te-a strâns în braţe cu dor fără să vrea vreun sărut sau orice altceva, pentru că acea nu va sta lângă tine la nesfârşit. Va pleca şi nici nu va privi în urmă. Nu contează că ai reuşit să îi dai hainele jos, contează înmiit mai mult că nu ai fost în stare să-i dezbraci sufletul de tot ce-l apasă, înţelegi?

                             Degeaba i-ai dezbrăcat trupul, dacă nu i-ai dezbrăcat şi sufletul.
                            Degeaba i-ai încălzit pielea, dacă nu i-ai topit îndoielile.
                            Degeaba i-ai mângâiat trupul, dacă nu i-ai alinat şi singurătăţile.
                            Degeaba te-ai îngrijit tu de trup, dacă sufletul abia ai reuşit să i-l vezi.

                           Am mai spus acum ceva vreme că o femeia poate pleca oricât de mult ar iubi, oricât de mult ar durea-o să plece, oricât de mult îi va lua să îşi recapete zâmbetul, deci crezi că unei femei căreia nu i-ai îmbrăţişat sufletul îi va fi la fel de greu să plece?… Nu îi va fi. Aşa că, dragi bărbaţi, aveţi grijă ce vă doriţi pentru că….

                         Este foarte uşor să dezbraci trupul unei femei, dar ceea ce este cu adevărat greu e să îi dezbraci sufletul !

Foto: We Heart It

large (8)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply