Era să uit… Să ştii că pot iubi sincer, dar pot trimite la dracu şi mai sincer!

                                              Să nu contrazici niciodată iubirea unei femei pentru un anumit bărbat! Nu vei putea să conteşti tot ceea ce simte ea în adâncul sufletului, nu vei putea şti câte doruri nespuse are, câte nopţi transformate în zile numai de dragul lui a trăit sau câte ambiţii secrete nutreşte, toate cu scopul de a-l face pe el fericit. Nu ai dreptul să vorbeşti despre un suflet în care nu te-ai aflat şi în care cel mai probabil n-ai să păşeşti niciodată.

                                              Dar… Off… Mai sunt şi unii care au deţinut suflete şi le-au renegat spunând că tot ceea ce pretind că simt nu e adevărat, e doar închipuire sau minciună. Îşi găsesc scuze aruncând cu reproşuri şi te fac să te învinovăţeşti, deşi eşti conştientă că nu ai nicio vină. Sau… Dacă e o vină să iubeşti, atunci da, eşti cea mai vinovată, poate chiar singura vinovată.

                                              Să ştii că… Pot iubi sincer. Pot aştepta pentru iubire, deşi am învăţat că nu ar trebui să aştepţi, că cel iubit nu ar trebui să se lase aşteptat, dar cu toate acestea mi s-a demonstrat că sunt situaţii în care nu ai ce să faci decât să aştepţi şi că răbdarea e mai mereu răsplătită. Pot suporta şi înfrunta toate problemele pe care viaţa e hotărâtă să le ridice împotriva iubirii mele. Pot învinge în iubire dacă cel pe care îl iubesc e gata să lupte alături de mine… Sau pot pierde renunţând dacă sunt nevoită să mă apăr de încercările celuilalt de a ne dezbina. Cine ar vrea să lupte împotriva celui drag? Cine? Prefer să mă retrag şi să te las în pace cu tot ce vrei să-mi iei şi să ne iei, cu tot ce refuzi să ne oferi sau să-ţi oferi iubind, eu nu vreau nimic dacă tu nu vrei să mă iubeşti, asta să ştii…

                                              Era să uit… Să ştii că pot iubi sincer, dar pot trimite la dracu şi mai sincer! Să te fereşti de indiferenţa celui care te-a iubit! E mai amară ca fierea şi mai eternă decât orice altceva.

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply