Era încă mai în prima zi din iunie… Era o zi de mai stai cu mine…

                                  ,,…S-a dus şi mai… Şi a luat cu el tot ce mai rămăsese din primăvară. A scuturat pomii de flori şi de parfum. Nu mai e mai. Dar pentru mine mai e. Mai e şi pentru tine mai. Încă e mai pentru noi amândoi.

                                 Tu mai stai? Reformulez… Tu-mi mai stai? Nu-mi mai stai. Eşti plecată de mult timp. Eşti plecată de prea mult timp. Şi nu mai vii. Mă auzi? Se duse mai. Dusă eşti tu. Mai vii? Se duse mai. Eu te mai aştept?

                                 A dracu’ viaţă. Era încă mai în prima zi din iunie… Era o zi de mai stai cu mine… Dar n-ai mai stat.

                                 Acum te aştept. Te mai aştept în iunie, dar te mai aştept mult? Poate n-ai să mai vii vreodată. Poate sunt nebun sau poate doar sunt nebun după tine. Poate… Poate totuşi îmi vii şi dacă nu te mai aştept şi-n iunie pot să te pierd dacă ai să-mi vii, nu?

                                Când vine vorba de iubire totul e etern, iar orice aşteptare nu e destul de mare, nu e de ajuns. Când vine vorba de iubire, vine vorba de nesfârşit pentru că iubirea nu va cunoaşte niciodată sfârşitul… Iar orice aşteptare e… provizorie.

                                Dacă nici pentru iubire nu merită să aştepţi atunci pentru ce? Spune-mi ! Pentru ce? Nu, dragule, pentru iubire merită să aştepţi oricât, dar nu şi pe oricine. Nu, nu ! Nu pe oricine. Trebuie să ştii pe cine merită să aştepţi.

                                Eu promit să te aştept toată viaţa dacă şi tu promiţi că n-o să întârzii mai mult decât te pot eu aştepta. Eu te mai aştept şi în iunie chiar dacă a trecut mai. A mai trecut un mai aşa cum au mai trecut şi alţii…

                                Eu te mai aştept… Pe tine te mai pot aştepta. Promite-mi doar că nu vei întârzia mai mult decât pot eu să aştept. Promiţi?

                                                                           A dracu’ viaţă…”

Foto: We Heart It

0e6fdb53e20d477e90aa91b7216b1fa3

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply